114760ad-67fc-4bda-a6fb-d614a37b4c52
🌱 Ik wil helpen

Creatief campagne concept jubileum

Profiel vrijwilliger

Een creatieve concepter/copywriter, die een campagne communicatieconcept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Ervaring met:

 • Creative concepting

Organisatie in het kort

Bliss to Shine vervult wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker. Wij creëren onbetaalbare momenten voor thuiswonende kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker, zodat we bijdragen aan de veerkracht van het hele gezin.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Bliss to Shine

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met een geweldige campagne kunnen wij 5 jaar aan onbetaalbare momenten, voor gezinnen die te maken hebben met kanker, vieren en vooruit blikken om dit nog veel meer te doen!
Arieta Hoek
Geschreven door Arieta Hoek van Stichting Bliss to Shine

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Als je kanker hebt, bestaat je leven uit ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Dit zorgt voor veel angst, voor het kind en het hele gezin. Al vijf jaar zorgen wij ervoor dat we onbetaalbare momenten creëren om gezinnen één dag deze rotziekte te vergeten en samen weer nieuwe kracht te krijgen. In november willen wij middels een grote campagne ons 5-jarig jubileum vieren. Wij missen de expertise om deze geweldige campagne op te zetten. Ben jij in voor een feestje, wil je ons jubileum op de kaart zetten? Dan maken we graag kennis met jou.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief concept dat past bij ons merk en budget.
 • Een concept document dat het campagne concept bevat (met elementen als boodschap, tagline en middelen inzet, concept mock-ups etc).
 • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
 • Goed om te weten: het monitoren van de campagne is niet nodig.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doel van de campagne.
 • Huisstijl document (met elementen als logo, kleuren en lettertypes).
 • Budgettering.
Arieta Hoek
Arieta Hoek Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Bliss to Shine
Stichting Bliss to Shine

De missie van Stichting Bliss to Shine.

👪Kind en gezin
🌿 Groeiende fase
📍Veenendaal

Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen daarvan. Wij zorgen ervoor dat zowel de kinderen als het hele gezin de ziekte even kunnen vergeten en dat zij onbetaalbare herinneringen kunnen opbouwen. We organiseren jaarlijks de Shine Day én we laten wensen in vervulling gaan tijdens een Blissi Special Day voor kinderen met kanker en hun gezin. Het beleven en vervullen van de wens van kinderen met kanker, levert een positieve bijdrage aan de mentale veerkracht van het hele gezin. Dit zorgt ervoor dat ze sterker in het ziekteproces, het dagelijks leven en in de maatschappij staan.

Lees meer