Babyspullen

Strategische sessies: beleidsplan

Profiel vrijwilliger

Een strategische business developer, die als sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als strategische frameworks, beleidsplan, proposities, business model canvas, etc

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ 6-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Bouw mee aan onze toekomst door het uitkristalliseren van ons beleidsplan, zodat we verder kunnen opschalen met onze prachtige stichting. Dit alles om nog meer baby's een goede start te geven!
Mary Kearney
Geschreven door Mary Kearney van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Stichting Babyspullen bevindt zich de afgelopen jaren op hetzelfde niveau en staat min of meer voor dezelfde opgaven als een aantal jaar geleden. Het ontbreken aan een stabiele vorm van inkomsten speelt hier een belangrijke rol in. We willen onze nieuwe strategie voor de organisatie voor 2022-2026 uitkristalliseren. De uitkomst van dit traject moet een helder en gedragen strategiedocument zijn voor de komende 4 jaar. Armoedebestrijding, duurzaamheid en participatie zijn onze belangrijke kernwaarden.

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één uur strategiesessies met een strategische business developer waarin we een aantal onderwerpen behandelen.
 • Het uitkristalliseren van onze nieuwe strategie voor de organisatie voor 2022-2026. Denk aan thema's als positionering, focus groei- en stappenplan.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn, met eventuele next steps
 • Het is daarnaast de bedoeling dat dit voor fondsenwervingsdoeleinden wordt gebruikt. Aan de hand van de koers die in het strategiedocument is opgenomen willen we - gefaseerd - fondsen en bedrijven benaderen om de beoogde ambities te kunnen realiseren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Jaarverslag 2020.
 • Beleidsplan 2016-2021.
 • Toekomstvisie SESAM (2020).
 • Projectplan professionaliseringstraject 2021.

 • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.