d791d420-25bf-4e64-8696-6334f7d29501 (1)

Campagne video schieten

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een video kan maken en editen, voor een campagne die we binnenkort lanceren. Benodigd: eigen camera-apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met een impactvolle video kunnen we een succesvolle donatiecampagne neerzetten, waardoor we nog meer kinderen een goede start kunnen geven!
Mariëlle Bakema
Geschreven door Mariëlle Bakema van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen de opbrengsten vanuit de particuliere doelgroep verhogen door het opzetten van een sterke, impactvolle campagne. Het globale concept is dat vanuit babyperspectief wordt verteld hoe fijn het is dat zijn/haar ouders - die het financieel moeilijk hebben - geholpen zijn met een babystartpakket van Stichting Babyspullen. Het filmpje is het belangrijkste element van onze wervingscampagne voor particuliere donateurs, we hebben alleen niet de apparatuur of skills hiervoor om deze te maken. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

 • Een video edit van een campagnevideo, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie.
 • Ook 1 of 2 kortere versies voor onze socials.
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
 • Optioneel: het zou fijn zijn als ook gelijk foto's (of stills) gemaakt kunnen worden voor gebruik in advertenties, social media posts etc.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Locatie waar we de video kunnen schieten.
 • Duidelijk creatief campagne concept.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.