89f70736-f2cb-4817-9e4e-bc0b7cd234ed
🌱 Help deze organisatie

Interim vrijwilliger: WordPress website beheer

Profiel vrijwilliger

Een technisch virtual assistent / professional die ervaring heeft met WordPress websites, die voor een periode van min. 6 maanden kan ondersteunen bij het beheren van de website. Benodigd: ruime ervaring met Wordpress Websites

Ervaring met:

  • Wordpress Websites
  • Webdesign

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

  • Armoede
  • Kind en gezin
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ Duur: 2-4 uur p/w voor min. 6 maanden

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Zet jouw vakkennis in voor Stichting Babyspullen waardoor jij bijdraagt aan nog meer kindjes en hun ouders die een goede start krijgen!
Team Babyspullen
Geschreven door Team Babyspullen van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de expertise van Wordpress op dit moment waardoor we momenteel weinig op de website kunnen onderhouden. We hebben ruimte voor meerdere vrijwilligers die helpen met het plaatsen van berichten, aanpassen van pagina's etc. Daarnaast is het ook heel fijn als je zelf met ideeën komt en kansen ziet hoe we de website kunnen verbeteren (is geen must)

Wat hebben we nodig?

  • Ondersteuning in het beheren van onze website, voor een periode van min. 6 maanden, voor 2-4 uur per week.
  • Denk aan: uitvoerende taken zoals aanvragen die binnenkomen vanuit het team (bijv. een nieuwsitem op website zetten) maar ook verbeteringen aanbrengen aan de achterkant van de website om de site georganiseerder te krijgen.
  • Iemand die mee kan denken om dingen aan de website te veranderen en verbeteren.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De website staat en er zijn wel wat mensen die WordPress ervaring hebben, maar in de basis werken die in andere vrijwilligersrollen. Je kunt dus altijd terugvallen op mensen in de organisatie als je iets niet weet :-)
Team Babyspullen
Team Babyspullen HR medewerker

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Dave 👐 Strategisch advies over LinkedIn

Dave
Stichting Babyspullen is een mooie club die druk bezig is om verder te professionaliseren. Onwijs waardevol om daar een steentje aan te hebben mogen dragen. Want ieder kind verdient een goede start!

Toke 👐 Social Media posts ontwerpen

Toke
Stichting Babyspullen is een hele leuke organisatie. Niet alleen vanwege het goede doel, maar ook door de leuke mensen die er werken.

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.