57bf64d8-13bc-4b04-9b1a-d75ebb9de8fe
🌱 Help deze organisatie

Interim vrijwilliger: HR adviseur

Profiel vrijwilliger

Een HR-professional die voor een periode van min. 6 maanden, kan helpen bij HR-gerelateerde onderwerpen. Benodigd: ervaring met werving en sectie, arbeidsovereenkomsten, HR processen of systemen, cultuur, etc.

Ervaring met:

 • Werving en Selectie
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris en beloningen

Organisatie in het kort

Omdat elk kind recht heeft op een goede start, voorzien wij met babystartpakketten in de basisbehoeften van baby's die opgroeien in armoede

 • Armoede
 • Kind en gezin
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Babyspullen

⏱️ Duur: min. 6 maanden, 2-4 uur p/week

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we HR professionaliseren waardoor we uiteindelijk nog meer babystartpakketten kunnen maken en zo nog meer kindjes een goede start kunnen geven.
Team Babyspullen
Geschreven door Team Babyspullen van Stichting Babyspullen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn onze HR aan het professionaliseren en kunnen de hulp (vooral advies) van een extra HR-adviseur goed gebruiken. Je komt in een bestaand team waarbij iedereen uit het vak komt dus je kunt ook je netwerk en eigen expertise (verder) uitbouwen.

Wat hebben we nodig?

 • Ondersteuning bij HR-gerelateerde onderwerpen, vooral adviserend, voor een periode van min. 6 maanden, voor 2 - 4 uur per week.
 • Het ondersteunen van onze coördinatoren met HR advies. Als zij tegen dingen aanlopen dat ze bij jou terecht kunnen als aanspreekpunt die meedenkt, hr dingen uitzoekt etcetera.
 • Ondersteuning binnen HR-gerelateerde thema's, denk aan: korte onboardingsgesprekken en eindgesprekken, hulp bij uitrol diverse HR onderwerpen
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen per maand wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • De functie kan worden uitgevoerd, naar eigen inzicht, vanuit huis en wanneer het jou uitkomt. Het zou wel heel fijn zijn als je eens in de 2 tot 3 weken en paar uur in Heerhugowaard op locatie aanwezig kunt zijn.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is tijdens de samenwerking.
 • Toegang tot onze HR-systemen, (beleids)documenten & overeenkomsten.
 • Problematiek en/of doelstellingen rondom HR-gerelateerde zaken.

Samenwerkingsvorm Interim vrijwilliger.

 • Er is een set aan afgebakende taken voor max. 4 uur per week. Voor een periode van min. 6 maanden.
 • Samenwerkingsvorm en contactmomenten worden onderling afgestemd.
 • Startdatum en einddatum in overleg.
 • De functie kan worden uitgevoerd, naar eigen inzicht, vanuit huis en wanneer het jou uitkomt. Het zou wel heel fijn zijn als je eens in de 2 tot 3 weken en paar uur in Heerhugowaard op locatie aanwezig kunt zijn.
Team Babyspullen
Team Babyspullen HR medewerker

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Babyspullen
Stichting Babyspullen

De missie van Stichting Babyspullen.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Heerhugowaard

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. We realiseren dit doel door het verstrekken van gratis babystartpakketten, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.

Lees meer

Professionals over Stichting Babyspullen

Lisanne 👐 Strategische sessies: beleidsplan

Lisanne
Stichting Babyspullen stond het gehele traject dat bestond uit 3 fysieke sessies van iedere een dagdeel vol enthousiasme en aandacht klaar om nieuwe strategische richtingen te bedenken en onderzoeken. Uiteindelijk zijn we tot een goed bruikbaar, gedragen, maar innovatief resultaat gekomen wat aansluit bij de huidige en gewenste situatie. Mary was de opdrachtgever vanuit het team en de samenwerking verliep efficient, maar ook erg prettig. Erg blij mee!

Dave 👐 Strategisch advies over LinkedIn

Dave
Stichting Babyspullen is een mooie club die druk bezig is om verder te professionaliseren. Onwijs waardevol om daar een steentje aan te hebben mogen dragen. Want ieder kind verdient een goede start!

Toke 👐 Social Media posts ontwerpen

Toke
Stichting Babyspullen is een hele leuke organisatie. Niet alleen vanwege het goede doel, maar ook door de leuke mensen die er werken.

Piet 👐 Creatief campagne concept

Piet
Stichting Babyspullen kwam met een duidelijke briefing en aanvullend materiaal. Met veel toewijding participeerde het team in verschillende creatieve sessies. Uiteindelijk hebben we samen een mooi concept gecreëerd. Ik kan niet wachten tot het daadwerkelijk wordt gerealiseerd.