d334861f-105a-4f81-9cf0-9b3c69362b67

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting
  • SEO

Organisatie in het kort

We voeren rechtszaken, doen onderzoek en reiken alternatieven aan voor het gebruik van dieren voor menselijke doeleinden.

  • Dierenwelzijn
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting Animal Rights

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw SEO pen kunnen we onze teksten optimaliseren en meer bezoekers trekken, zodat we nog meer impact kunnen maken op dierenwelzijn.
Susan Hartland
Geschreven door Susan Hartland van Stichting Animal Rights

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zien kansen om onze webteksten op onze website wervender te schrijven en beter te scoren in Google. Hoe beter wij gevonden kunnen worden hoe meer dieren we kunnen helpen. Zelf zijn we geen sterke SEO copywriters, dus zoeken we jou expertise om ons te helpen. Specifiek willen we hulp bij het opfrissen van onze tekst op ons donatieformulier en de pagina over testamenten.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Webpagina's: www.animalrights.nl/testamenten en https://www.animalrights.nl/gift

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Animal Rights
Stichting Animal Rights

De missie van Stichting Animal Rights.

🦍Dierenwelzijn
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Animal Rights komt op voor de rechten van dieren. Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn. Dieren bestaan niet voor ons, maar voor zichzelf. Het gebruiken van dieren als instrument is moreel onjuist. Menselijk plezier -zoals het eten van vlees van dieren- of andere doeleinden rechtvaardigen dit niet.

Lees meer