3b210423-ae86-4983-a7ba-de7d4b3a3dc0

Fotografie evenement ALS Sunrise Walk

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur en ervaring met nachtfotografie.

Ervaring met:

 • Foto

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw expertise kunnen we niet alleen tíjdens de ALS Sunrise Walk de dodelijke ziekte ALS in het licht zetten, maar ook daarna.
Rinske Schouls
Geschreven door Rinske Schouls van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In de nacht van zaterdag 10 op 11 februari 2023 organiseert Stichting ALS Nederland de ALS Sunrise Walk. De ALS Sunrise Walk is een nachtelijk sponsorevenement in Utrecht waaraan meer dan 1.000 mensen meedoen. Samen zetten we de dodelijke ziekte ALS op een mooie manier in het licht. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar de dodelijke ziekte ALS. Hiervoor zoeken wij meerdere fotografen met ervaring met nachtfotografie!

Wat hebben we nodig?

 • We zoeken fotografen die tijdens het event beelden kunnen maken die de sfeer van het event uitstralen.
 • De beelden delen we achteraf met de deelnemers en worden bij de werving voor de derde editie ingezet, voornamelijk op social media en in nieuwsbrieven. De beelden zullen met name online gebruikt gaan worden (website, social media, nieuwsbrieven), graag dus zowel staand als liggend beel
 • Kernwoorden evenement: Zonsopkomst, hoop op een oplossing voor ALS, nachtevent, groepsgevoel, sportieve uitdaging (25 km door de nacht!), fun, samen delen, lichtjes (‘ALS in het licht zetten'), wandelen / hiken.
 • Het event is in de nacht, daarom is ervaring met nachtfotografie vereist.
 • Kan jij niet het hele evenement maar ben je wel enthousiast? Geen probleem! We horen graag van je, we kunnen alle fotografen goed gebruiken!

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 februari vindt de 2e editie van de ALS Sunrise Walk plaats in Utrecht.
 • Wensen qua beeldmateriaal. Graag zowel staand als liggend beeld.
 • Aan de deelnemers is gecommuniceerd dat ze op de foto kunnen worden gezet en dat ze achteraf kunnen aangeven als ze dit niet willen.
 • Vorig jaar waren we enorm blij met de beelden. Zie hier voor een sfeerimpressie van het evenement: https://www.flickr.com/photos/106487223@N07/albums/72177720296729859

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Diana 👐 Fotoshoot actie Vecht Tegen ALS

Diana
Een bijzondere opdracht voor een bijzondere stichting... De support was goed, de communicatie duidelijk en het evenement top!

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.

Karin 👐 Creatief campagne concept

Karin
Superfijn samengewerkt met Liesbeth. Duidelijke doelen en verwachtingen, en onze aanpak, enthousiasme en eindproduct zijn enthousiast ontvangen en met een fijne review afgerond.

Mariëtte 👐 Online quiz implementeren via Typeform

Mariëtte
Het was een mini opdrachtje maar leuk om ALS ook op deze manier een beetje te kunnen helpen. Opdracht was duidelijk en het contact met Rinske was vlot en duidelijk. Ik help in de toekomst graag met een wat grotere opdracht. Succes met de quiz!