28e58e4c-5ace-41e0-91a7-20a21053b1a0
🌱 Ik wil helpen

Fotoshoot actie Vecht Tegen ALS

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Stichting ALS Nederland brengt mensen en partijen samen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Er wordt geld opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van zorg en leven van de ALS-patiënten. Daarnaast krijgen actievoerders een concreet platform aangeboden om mee in actie te komen.

  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting ALS Nederland

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met mooie foto's van (grotere) lokale acties voor de strijd tegen ALS hopen wij anderen aan te zetten ook in actie te komen. Deze acties zijn nodig om onderzoek naar een oplossing te financieren.
Kiki Riemens-Kruize
Geschreven door Kiki Riemens-Kruize van Stichting ALS Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Jaarlijks worden er veel mooie acties georganiseerd in de strijd tegen ALS. Tijdens de acties halen we zoveel mogelijk geld op voor wetenschappelijk onderzoek voor ALS. Dat is nog hard nodig, want ALS is nog onomkeerbaar. Hier willen we heel graag goed beeldmateriaal van om te gebruiken op onze website, in nieuwsbrieven en campagnes en op Social Media. We zijn ervan overtuigd dat mooie beelden anderen ook aan zullen om in actie te komen voor ALS.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van een onze grote (lokale) acties in de strijd tegen ALS, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • De eerste grote lokale actie vindt plaats op zaterdag 3 september in Weesp, genaamd Vecht mee tegen ALS.
  • Leuk als je meer acties wil fotograferen, een mogelijk vervolg en daarbij het aantal beschikbare uren bespreken we graag in overleg.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De eerste grote lokale actie staat gepland op zaterdag 3 september.
  • De locatie is Weesp.
  • Wensen qua beeldmateriaal bespreken we graag met jou.
Kiki Riemens-Kruize
Kiki Riemens-Kruize Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting ALS Nederland
Stichting ALS Nederland

De missie van Stichting ALS Nederland.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍 Den Haag

In Nederland leven gemiddeld 1500 mensen met Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Jaarlijks komen er zo’n 500 patiënten bij, maar er overlijden ieder jaar ook 500 mensen aan ALS.
Het doel van Stichting ALS Nederland is het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak, genezing en behandeling van ALS, PSMA en PLS. Daarnaast heeft de stichting als doel om meer steun voor patiënten en naasten te creëren en de naamsbekendheid van ALS te vergroten. Stichting ALS Nederland opereert landelijk en werkt nauw samen met ALS Patients Connected (patiëntenplatform) en het ALS Centrum (verantwoordelijk voor onderzoek en behandeling). De stichting is bekend van onder andere de ‘Ik ben inmiddels overleden’ campagne, de Amsterdam City Swim, de Ice Bucket Challenge en de Tour du ALS.

Lees meer

Professionals over Stichting ALS Nederland

Tamara 👐 Teksten marketing materials

Tamara
Superfijne samenwerking. Sharon is duidelijk in wat ze wil, en reageert snel en vriendelijk. Ook een pluspunt: de lat ligt hoog qua professionaliteit.

Mariëtte 👐 Online quiz implementeren via Typeform

Mariëtte
Het was een mini opdrachtje maar leuk om ALS ook op deze manier een beetje te kunnen helpen. Opdracht was duidelijk en het contact met Rinske was vlot en duidelijk. Ik help in de toekomst graag met een wat grotere opdracht. Succes met de quiz!