e379bc81-171b-4905-abcb-db717ff9dd7f

Website gebruikerstest

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die onze website kan evalueren d.m.v. een gebruikerstest. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps en/of platformen en ervaring met het opzetten van gebruikstesten.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Met onze projecten dringen we zwerfafval en ontbossing terug in Ghana. We ondersteunen vrouwenemancipatie, creëren werkplekken voor mensen met een beperking en geven jongeren een kans om aan hun toekomst te werken.

  • Ontwikkelingshulp
  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Adwuma Ye

⏱️ 12-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

Met jullie hulp kunnen we de website aantrekkelijk maken en zullen meer mensen onze stichting leren kennen. Dat zal helpen bij de promotie van onze producten zodat we meer en meer zelfstandig worden!
Ellen Seldenthuis
Geschreven door Ellen Seldenthuis van Stichting Adwuma Ye

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij hebben als feedback gekregen dat onze website er wel mooi uitziet en dat we prachtige dingen in Ghana doen, maar dat mensen snel afhaken omdat het zo veel is... Dat klopt! Een heel mooie kans om met deze opdracht meerdere mensen kritisch te laten kijken naar onze site door échte gebruikers. Met alle inzichten kunnen we weer stappen zetten met onze website, zodat we bezoekers in de toekomst beter weten te boeien!

Wat hebben we nodig?

  • Een gebruikerstest waarmee we onze website (of een specifiek onderdeel ervan) kunnen valideren met +- 5 respondenten, zodat we knelpunten binnen onze User Experience in kaart kunnen brengen.
  • Advies over hoe we de test het best samen kunnen organiseren (qua locatie, duur, planning, respondenten, etc).
  • Advies met praktische verbeterpunten waarmee wij het digitale product naar een hoger niveau kunnen tillen, bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst (het liefst in volgorde van urgentie).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
  • Een omschrijving van de doelgroep (en dus respondenten).

  • Wij regelen als organisatie een lijst van 5 tot 10 respondenten die je kan contacten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Adwuma Ye
Stichting Adwuma Ye

De missie van Stichting Adwuma Ye.

🌏Ontwikkelingshulp
🌳 Impact scale-up fase
📍Doetinchem

Duurzaamheid, klimaatverandering, vrouwenemancipatie en inclusiviteit zijn grote begrippen die men vaak doorschuift naar de regering. Er wordt nog te vaak alleen over gepraat maar acties ontbreken. Wij dragen voorbeelden aan waarmee je in het dagelijks leven zelf iets kunt doen om je steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin vrouwen, jongeren en mensen met een beperking volledig meedraaien.

Lees meer

Professionals over Stichting Adwuma Ye

Hans 👐 Call: Advies over boekhouding

Hans
Ellen was super gemotiveerd en stond open voor verschillende opties die ik haar aanbood. Ik hoop dat ik de stichting verder heb kunnen helpen.

Esther 👐 Marketing Coach

Esther
Ellen van stichting Adwuma communiceert duidelijk, weet wat ze wil en is enorm enthousiast. De Stichting Adwuma heeft in de afgelopen 20 jaar al heel veel mooie dingen bereikt.

Ellouise 👐 Missie, visie en waarden formuleren

Ellouise
De samenwerking met Ellen was geweldig. Inspirerende verhalen en vol energie. Ik keek altijd uit naar onze belletjes. Ellen communiceert duidelijk en staat open voor nieuwe ideeen. Heel leuk en leerzaam om dit project samen te doen!

Nick 👐 Photo editing

Nick
Geweldige samenwerking en erg leuk contact!

Janneke 👐 Korte animatie

Janneke
Het was superfijn om met Ellen samen te werken. Ze reageert snel, geeft goede feedback en helpt je als je hulp nodig hebt. Sowieso is Ellen een van de meest positieve mensen die ik ooit heb ontmoet.

Martijn 👐 Creative coach

Martijn
Wat een organisatie met een bijzonder en oprecht verhaal. Het was inspirerend mee te denken hoe dit nog krachtiger overgebracht kan worden!