Stamps B.V.-actionPhoto (1)

UX design

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die de belangrijkste user flows van een digitaal product (website of app) kan uitdenken, en die ideeën kan overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creëren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Onze app faciliteert het delen van het verhaal: onze kern. Hoe mooi als je kunt helpen om onze gebruiker zo goed mogelijk te helpen naar verbinding & steun.
Tess van Logtestijn
Geschreven door Tess van Logtestijn van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We merken dat er nog een groot deel van de gebruikers afhaakt na het aanmaken van een traject (50%). We willen het onze gebruiker graag zo makkelijk mogelijk maken

Wat hebben we nodig?

  • Het in kaart brengen van knelpunten binnen onze User Experience en het uitdenken van belangrijkste user flows.
  • Evalueren huidige User Experience
  • In kaart brengen van prioriteiten verbeteringen & doorontwikkeling ter verbetering UX

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving.
  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
  • App is beschikbaar in de app stores (google + apple) dus je kan het hele design + flow al zien

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!