9ec07cea-3fea-4101-a193-7856c17331fe
🌱 Ik wil helpen

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Help ons impact maken en laat de doelgroep ons online vinden met jouw teksten. Ze hebben al genoeg aan hun hoofd en weten hoe waardevol onze app is voor hen!
Pien de Ruig
Geschreven door Pien de Ruig van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Mijn dochter Tess en ik zijn samen Stamps gestart, op basis van onze ervaringen toen ik derde keer diagnose borstkanker kreeg. Het concept is uitgebreid getest en in januari zijn we gestart. Tess leerde zichzelf Wordpress aan en designen; de website is prachtig. De mogelijkheden van SEO worden alleen nog niet benut. We hebben jouw deskundigheid nodig om teksten SEO-proof te maken, zodat we mensen die Stamps goed kunnen gebruiken zo makkelijk mogelijk attenderen op onze app.

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • We beschikken over een SEO audit en hebben beetje zicht op veel gebruikte zoekwoorden van een Amerikaanse concurrent.
Pien de Ruig
Pien de Ruig

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!