c79c31f4-d6f7-4030-8969-7738e79ba589
🌱 Help deze organisatie

Medialijst samenstellen

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft binnen projectmanagement of PR en ons kan helpen met het opstellen van een medialijst met relevante contacten.

Ervaring met:

 • Project Management
 • PR
 • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Patiënten ervaren meer steun als ze hun emotionele verhaal delen met hun naasten. Help jij mee om patiënten te bereiken?
Pien de Ruig
Geschreven door Pien de Ruig van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Stamps is ene jonge organisatie, we willen impact maken bij mensen die een emotionele periode meemaken. We werken aan meer naamsbekendheid. Media aandacht helpt daarbij. Hoe meer patiënten weten van ons bestaan, hoe beter. Kun jij ons daarom ondersteunen met het samenstellen van een lijst met contactpersonen die wij vervolgens zelf kunnen benaderen?

Wat hebben we nodig?

 • Hulp bij het vooronderzoek van de juiste contacten voor onze medialijst.
 • Een spreadsheet met relevante media die wij kunnen gebruiken om nieuwsmedia aan te schrijven.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Een idee van het onderwerp dat we in de media willen verspreiden.
 • Een idee de doelgroep die we willen bereiken.
 • Een tool zoals Excel of een PR-tool om een medialijst in te maken of gegevens te vinden.
Pien de Ruig
Pien de Ruig

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Alain 👐 Flexibele Design ondersteuning

Alain
Behalve dat Stamps een app levert die heel bruikbaar is en voor veel positiviteit kan zorgen, is samenwerken met Pien en Tess een prettige ervaring gebleken. Zij zijn professioneel, inhoudelijk sterk, creatief en komen hun afspraken na.

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!

Babs 👐 UX Audit

Babs
Het was een enorm fijne samenwerking, het contact verliep soepel en de eigenaars hebben een zichtbare passie voor hun werk.