38b55896-d052-46f5-a868-ae8db3beb39e

SEO webteksten schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

 • Copywriting
 • SEO

Organisatie in het kort

Voor een half miljoen doven en slechthorenden in Nederland is het onmogelijk om zelfstandig een groepsgesprek te volgen. Speaksee vangt de spraak in gesprekken op en zet deze om naar tekst, zo kunnen doven en slechthorenden lezen wat er gezegd wordt.

 • Innovatie
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Welzijn

Project details

💒 Speaksee

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we zorgen dat vele doven die nu buitengesloten zijn Speaksee ontdekken. Zo draag je eraan bij dat doven weer volwaardig met collega's en geliefden kunnen communiceren.
CoFounder Jari Hazelebach
Geschreven door CoFounder Jari Hazelebach van Speaksee

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onlangs hebben wij een document met SEO aanbevelingen gehad, die we graag willen implementeren. We zien ook kans om onze website communicatie te verbeteren en om onze doelgroep te inspireren met waardevolle content. Daar hebben we jouw scherpe pen voor nodig!

Wat hebben we nodig?

 • Aan de hand van de SEO aanbevelingen afkomstig uit de SEO audit onze website teksten verbeteren.
 • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
 • Optioneel: blog artikel schrijven die onze verschillende doelgroepen (dove/slechthorende eindgebruiker en HR managers die hun organisatie inclusiever willen maken) inspireren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige website.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Globale content richting(en).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Speaksee
Speaksee

De missie van Speaksee.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

SpeakSee is geïnspireerd doordat beide ouders van co-founder Jari doof zijn. Voor een half miljoen doven en slechthorenden in Nederland is het onmogelijk om zelfstandig een groepsgesprek te volgen, ondanks het dragen van een hoortoestel. Dat hebben we bij Speaksee opgelost: 's werelds eerste apparaat wat nauwkeurig spraak omzet naar tekst in groepsgesprekken, in een verschillende kleur per persoon.

Lees meer