216df0f4-4563-4386-bea5-705936a569ec

Business development coach

Profiel vrijwilliger

Een business developer met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde business gerelateerde thema's. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Ervaring met:

  • Business development

Organisatie in het kort

Wij stimuleren een gunstig ecosysteem, betere wet- en regelgeving en helpen sociaal ondernemers zodat ZIJ nóg meer maatschappelijke impact kunnen maken.

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Social Enterprise NL

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Social Enterprise NL verbindt en versterkt sociaal ondernemers, en werkt aan een gunstiger ecosysteem. We willen iedereen inspireren om bij te dragen aan deze beweging op weg naar de nieuwe economie.
Nine van der Poel
Geschreven door Nine van der Poel van Social Enterprise NL

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Social Enterprise NL bestaat 10 jaar. Ons ledenprogramma verbindt en versterkt sociaal ondernemers zodat zij kunnen groeien en professionaliseren. Het ledenbestand heeft zich ontwikkeld tot een divers netwerk van 430 sociale ondernemingen. Allemaal met een andere behoefte. Om deze leden te behouden en nieuwe leden aan te trekken, voelen we noodzaak om het model van het ledenprogramma aan te scherpen en te innoveren. Op dit moment bestaat het ledenprogramma uit 20 workshops, een aantal groeiprogramma’s, netwerkevenementen en mentoring.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Social Enterprise NL
Social Enterprise NL

De missie van Social Enterprise NL.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Social Enterprise NL is een landelijke netwerkorganisatie voor sociaal ondernemers. Ondernemers die werken aan een economie die werkt voor iedereen: circulair, inclusief en armoedevrij. Wij ondersteunen sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. Ook stimuleren wij een gunstig ecosysteem voor sociaal ondernemen.

Lees meer