13dbed49-ec87-4a58-99c2-57152a8c4862 (1)

Legal Advies

Profiel vrijwilliger

Een legal specialist met ervaring in het vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde legal thema's.

Ervaring met:

  • Legal

Organisatie in het kort

Ons doel is dat 100+ multinationals de uitstoot van hun internationale logistiek met 30% verminderen voor 2030, in vergelijking tot 2015. Uiteindelijk is het doel dat ze netto nul procent uitstoot hebben in 2050!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Smart Freight Centre

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Door middel van jouw legal support kunnen wij groeien met onze organisatie, waarin wij met meer partners meer impact kunnen bereiken op de weg naar net-zero emissions!
Mirjam  Botman
Geschreven door Mirjam Botman van Smart Freight Centre

Project­omschrijving

Goed om te melden.

Wij zijn een stichting in een groeifase en krijgen steeds meer met nieuwe partners en klanten te maken en daarom ook steeds meer met verschillende overeenkomsten (NDA's). Met wat algemene kennis, toegang tot internet en een goed verstand komen we ver maar soms zijn er specifieke situaties. Wij zoeken iemand die ons hierin kan ondersteunen en vooral advies kan geven bij de speciale gevallen.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Smart Freight Centre
Smart Freight Centre

De missie van Smart Freight Centre.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Smart Freight Centre (SFC) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor duurzame vracht. Onze visie is 'Smart Freight': we willen een efficiënte wereldwijde logistieke sector, met nul procent uitstoot, die bijdraagt aan de Paris Climate Agreement Target en Sustainable Development Goals. We geloven dat we, als we meer transparantie en samenwerking creëren, we samen de gevolgen van het wereldwijde vrachtvervoer op het klimaat en de vervuiling te verminderen.

Lees meer