23a822e2-acec-4ac3-bbed-4c37d80da125

Fotoshoot power vrouwen

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Limburg zonder genderkloof! Wij zetten ons in voor gelijke kansen voor iedereen in Limburg, met name voor vrouwen. Dat doen we door vrouwen hoger op de participatieladder te krijgen d.m.v. empowerment, economische zelfredzaamheid en zichtbaarheid.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 SharePower

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Met mooie beelden kunnen we verslag leggen van onze krachtige bijeenkomst, aan onze deelnemers als de personen die niet aanwezig konden zijn.
Aulona Dreshaj
Geschreven door Aulona Dreshaj van SharePower

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We organiseren op 20 januari in Roermond een nieuwjaarsbijeenkomst met allemaal power vrouwen. We zouden voor deze dag graag de aanwezige vrouwen echt in hun kracht willen zetten met mooie sfeerfoto's. We hebben alleen niet de skills en de apparatuur om dit te doen :). Ben jij een fotograaf die rekening houdt met de wensen van de vrouw en de foto's een vrouwelijk perspectief wil geven? Schrijf je dan in!

Wat hebben we nodig?

  • Vrouwelijke sfeerbeelden van onze nieuwjaarsbijeenkomst, welke we kunnen gebruiken voor onze website en social media.
  • Mocht je zelf een tof idee hebben staan we hier voor open!

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: Roroxity te Roermond

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

SharePower
SharePower

De missie van SharePower.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Roermond

SharePower focust op het versterken van de sociale cohesie, door ons netwerkexpertise in te zetten om samen met andere organisatie op landelijk, provinciaal en lokaal niveau een samenleving te bewerkstelligen waaraan mensen, vrouwen en mannen volwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun verschillen of juist vanuit de kracht van deze verschillen; diversiteit brengt immers kwaliteit met zich mee. Wij schrikken niet van verschillen. We willen deze zichtbaar maken, benutten, het debat erover aangaan en bruggen slaan zodat de participatie van mensen, ongeacht man of vrouw, ongeacht etnische achtergrond, ongeacht opleidingsniveau, ongeacht jong of oud, ongeacht inkomensverschillen, groeit.

Lees meer

Professionals over SharePower

Pepijn 👐 Content advies voor video's

Pepijn
De communicatie verliep vlot, de opdracht was helder en duidelijk