ed683b7a-7a95-4595-917a-bcf5876f7157

Logo & Huisstijl ontwerpen

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo en huisstijl kan ontwerpen die goed aansluiten bij de missie, visie en waarden van een organisatie. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

Shareaty vermindert voedselverspilling door restanten te doneren aan sociale restaurants. Daarmee krijgen kwetsbare buurtbewoners een gezonde maaltijd en wordt hier direct eenzaamheid mee bestreden. Win-win-win!

 • Armoede
 • Welzijn
 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Shareaty

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw vormgeving skills krijgen we een professionele uitstraling. Zodat we meer fondsen, partners en medewerkers aantrekken om samen armoede, eenzaamheid en voedselverspilling tegen te gaan!
Iris Versluis
Geschreven door Iris Versluis van Shareaty

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn gegroeid, maar onze huisstijl is helaas een beetje achtergebleven. We hebben een eenvoudig logo, een aantal iconen en primaire basiskleuren afgeleid van het logo en de iconen. Andere stijlelementen, zoals fonts en beeldgebruik missen nog. Dit biedt onvoldoende houvast om een herkenbare uitstraling te realiseren.

Wat hebben we nodig?

 • Een logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
 • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
 • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
 • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
 • Doelgroepomschrijving.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Shareaty
Shareaty

De missie van Shareaty.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍'S-GRAVENHAGE

Shareaty wil voedselverspilling verminderen en voedseloverschotten een waardevolle (her)bestemming geven. Dat doen we door bedrijven te motiveren hun voedseloverschotten te doneren. Dit voedsel verdelen we over sociale restaurants. Zij bereiden hiermee maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners. In ons distributiecentrum bieden we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen tegen armoede, eenzaamheid en voedselverspilling!

Lees meer