dff1a5ee-7895-4b3e-953b-ec82c4991755

Impactvolle teksten voor jaarverslag

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven, mooie en toch beknopte teksten voor in ons jaarverslag schrijft, waarmee onze impact zichtbaar wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Kwetsbare kinderen, met weinig kansen, uit gezinnen met veel problemen groeien gezond op door de steun van lieve, betrokken vrijwilligers.

 • Kind en gezin
 • Armoede
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Samen Oplopen

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Een pakkend jaarverslag maakt onze werkzaamheden, en impact voor kinderen in kwetsbare gezinnen inzichtelijk. Daardoor kunnen wij ons mooie werk voortzetten!
Linda Otterman
Geschreven door Linda Otterman van Samen Oplopen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ons jaarverslag gaat op de kop! We hebben zelf al de onderwerpen en weten wat er in moet komen, maar willen dat iemand dit allemaal pakkend gaat omschrijven voor ons. Het kan gaan middels interviews en wij zullen ook inhoudelijk gegevens aan jou voorleggen. We werken ook samen met een designer voor de vorm van het jaarverslag.

Wat hebben we nodig?

 • Een inspirerend concept voor de teksten van ons jaarverslag waarmee wij onze impact goed over kunnen brengen,
 • Uitgewerkt in goed geschreven en aansprekende content die in lijn ligt met onze merkidentiteit en communicatiedoelstellingen.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Cijfers over aantallen gezinnen, achtergrond en impact
 • Oude jaarverslagen waarin de inhoud goed beschreven staat
 • We hebben al een case (met bijbehorende informatie) die gebruikt kan worden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Samen Oplopen
Samen Oplopen

De missie van Samen Oplopen.

👪Kind en gezin
🌳 Impact scale-up fase
📍Zeist

Kinderen ontwikkelen zich niet goed als zij opgroeien in kwetsbare situaties. Bijvoorbeeld doordat ouders de samenleving niet begrijpen, gevlucht zijn, overbelast zijn of schulden hebben. Bij deze gezinnen wordt als snel professionele hulpverlening ingezet, terwijl ze graag een vriendschappelijke vorm van hulp hebben. 'Stevige' mede-inwoners lopen met hen op en steunen hen op allerlei gebieden.

Lees meer

Professionals over Samen Oplopen

Marjolein 👐 Impactvolle teksten voor jaarverslag

Marjolein
Samen Oplopen was de eerste stichting waar ik vrijwilligerswerk voor deed via de Nieuwe Gevers. En wat beviel dit meteen goed! Het contact met Linda was fijn, duidelijk en positief. Ik kreeg veel vertrouwen en vrijheid van haar in het werk dat ik deed. Daardoor heb in korte tijd veel verschillende aspecten van de stichting leren kennen. De jeugdzorgsector was voor mij een volledig nieuw domein en ik ben dankbaar dat ik alle ruimte heb gekregen om mij hierin te verdiepen. Het geeft mij vertrouwen om mijn expertise ook in voor mij onbekendere gebieden in te zetten. Samen Oplopen vervult al jaren ontzettend mooi werk en ik ben blij dat ik hier een heel klein steentje aan heb mogen dragen!