Consult

Senior strategische sparringspartner (digital)

Project details

💒 Rutgers

Organisatie in het kort

Seksuele gezondheid en rechten voor iedereen. Waar ook ter wereld.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Educatie

Profiel vrijwilliger

Een ervaren strategische geest die aantoonbare werkervaring heeft binnen de strategische thema’s die in de projectomschrijving gevraagd worden. De professional is een sparringpartner voor het goede doel.

Beschikbaarheid

12 klankbord uren, verspreid over max 3 maanden. Op locatie en/of vanaf huis.

Ik heb veel ervaring als communicatie manager, maar ben op zoek naar frisse inzichten en iemand met meer digital ervaring.
Geschreven door Suzan Damen van Rutgers

Project­omschrijving

Thema's & challenges in dit traject. 
Zo kunnen we contact houden. 
Wie heb je voor je?

Een manager met 10+ jaar ervaring. "Ik heb veel ervaring als communicatie manager, maar ben op zoek naar frisse inzichten en iemand met meer digital ervaring."

Rutgers
Rutgers
Arthur van Schendelstraat 696
3511 MJ Utrecht
rutgers.nl
Suzan  Damen
Suzan DamenManager Communicatie

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Rutgers streeft naar een wereld waarin we allemaal de baas zijn over onze eigen seksualiteit en waarin relaties gelijkwaardig zijn, zonder dwang of geweld. En waarin we de mogelijkheden hebben om zelf te bepalen of we kinderen willen en hoeveel.

Onderwerpen rondom seksualiteit worden in veel landen overschaduwd door taboes en gezondheidsrisico’s. Probeer in India maar eens condooms te kopen als je niet getrouwd bent. Klop in Indonesie maar eens bij je leraar aan voor seksuele voorlichting. Of probeer in Oeganda maar eens hand in hand over straat te lopen als homostel.

Waar ze trots op zijn

  • We werken met een supergemotiveerd team en bestaan al meer dan 50 jaar.
  • We weten hoe we seksualiteit en het recht om te beslissen over je eigen lichaam bespreekbaar kunnen maken, ook in landen waar dit gevoelig ligt. Daarmee maken we een groot verschil voor mensen individueel en voor gemeenschappen als geheel.
  • Onze aanpak is wereldwijd uniek omdat we onderzoek, lobby en interventies combineren. Dat doen we samen met jonge mensen, omdat zij weten wat ze nodig hebben.