01a08f5f-fdd6-4d6f-88e5-836bcedd11f1
🌱 Ik wil helpen

Korte video's in Rijksmuseum

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

Wij dragen wereldwijd aan goed creatief onderwijs voor kinderen en jongeren die minder kansen hebben.

 • Educatie
 • Kunst en cultuur
 • Armoede

Project details

💒 Royal Talens

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 Starten binnen twee maanden

Wie komt ons helpen om deze fantastische kunstenaars in het Rijksmuseum vast te leggen? Zo kunnen we hen een podium geven en meer geld ophalen voor creatieve therapie tijdens onze veiling!
Maaike Dijkmans
Geschreven door Maaike Dijkmans van Royal Talens

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Videomateriaal en foto's zijn zo belangrijk om aandacht te trekken voor onze kunstveilingen waar we geld inzamelen voor creatief onderwijs. Nu hebben we alle kunstenaars bij elkaar, een hele grote kans! 10 september hebben we een diner in het Rijksmuseum waar 20 kunstenaars aanwezig zijn. Voor ons is dit de start van communicatie voor de online veiling die in november gaat plaatsvinden. We willen daarom graag korte video's, in het prachtige decor van het museum, van de kunstenaars waar ze wat vertellen over o.a. henzelf en het kunstwerk. Zo krijgen de deelnemende kunstenaars een podium voor de veiling.

Wat hebben we nodig?

 • Het filmen & editen van zo'n 10 korte video's, van zo'n 20 seconde, maken waarin kunstenaars vertellen over hun kunstwerk.
 • Deze video's zullen we gebruiken voor onze socials en website, ter ondersteuning van onze online kunstveiling waarvan de opbrengen gaan naar SOS kinderdorpen voor creatieve therapie.
 • Mocht je ook fotografie talent hebben, zou het geweldig zijn als je wat portret foto's erbij kunt maken.
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Locatie waar we de video kunnen schieten: Rijksmuseum in Amsterdam op 10 september.
 • Een interviewer die vragen stelt aan de relevante personen voor in de video.
Maaike Dijkmans
Maaike Dijkmans

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Royal Talens
Royal Talens

De missie van Royal Talens.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Apeldoorn

Wij geloven dat creatieve expressie essentieel is voor ieders persoonlijke ontwikkeling en toekomstige succes, wat zorgt voor een sociale en betere wereld. Creativiteit stimuleert ons brein, geeft ons zelfvertrouwen, verbetert onze motoriek en zorgt ervoor dat we in staat zijn om nieuwe kansen en oplossingen te ontdekken. De kwaliteit van onderwijs is te laag wereldwijd. En er is te weinig aandacht voor creatieve expressie in het onderwijs. En daar komen wij om de hoek kijken!

Lees meer

Professionals over Royal Talens

Penny 👐 Brochure design

Penny
De contactpersoon en ik hadden vanaf de start een leuke klik, omdat we in het verleden in dezelfde branche gewerkt hadden. Ik kreeg volledige vrijheid in het design en support. En we hadden het allebei een beetje onderschat, dus er is veel meer tijd in geslopen, desondanks zijn we beiden tevreden met het eindresultaat en dat is het belangrijkste! Ik vond het een leuk project voor een geweldige organisatie!