30c16826-5a57-468d-9e25-b4482353df64
🌱 Ik wil helpen

Infographic

Profiel vrijwilliger

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

Ervaring met:

  • Grafisch design

Organisatie in het kort

Het Rode Kruis helpt mensen in nood, waar dan ook, ongeacht je achtergrond, religie of seksuele voorkeur.

  • Ontwikkelingshulp
  • Armoede
  • Educatie

Project details

💒 Rode Kruis Utrecht

⏱️ 20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 Starten binnen één maand

Met jouw infographic kunnen we in één oogopslag laten zien wat we hebben bereikt met het project Heldin én Heldin op de kaart zetten, zowel binnen de organisatie als daarbuiten.
Miriam Lauers
Geschreven door Miriam Lauers van Rode Kruis Utrecht

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen de resultaten van het project Heldin duidelijk weergeven met een infographic. Op deze manier kunnen we intern mensen informeren, maar ook extern laten zien wat we hebben bereikt met het project Heldin. Heldin richt zich op vrouwen die het lastig vinden om te handelen in een noodsituatie en leert hen EHBO vaardigheden, maar ook omgaan met stress, weerstand en effectieve communicatie.

Wat hebben we nodig?

  • Een infographic voor zowel intern als extern gebruik om de resultaten weer te geven van ons project Heldin, waarin saaie cijfers op een creatieve manier gepresenteerd wordt en leesbaar maken.
  • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Feiten, weetjes & content voor infographic.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
Miriam Lauers
Miriam Lauers

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rode Kruis Utrecht
Rode Kruis Utrecht

De missie van Rode Kruis Utrecht.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Dat is de missie van het Rode Kruis. Onze bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar hen die het meest kwetsbaar zijn tijdens gewapende conflicten, rampen en andere noodsituaties.

Lees meer

Professionals over Rode Kruis Utrecht

Hanneke 👐 Voice Over opnemen voor Animatie

Hanneke
Het was fijn samenwerken met Rode Kruis Utrecht om dat ik van Mirjam een hele duidelijke opdracht kreeg. Voor mij fijn om mijn net verworven voice-over skills in praktijk te brengen, voor hen fijn dat ze op deze manier zonder kosten geholpen werden aan een voice-over. Er werd waardering uitgesproken en er was goede communicatie. Met plezier help ik nog een keer!