Actueel Pers Rode Kruis Schaalt Hulpverlening Op Extra Vrijwilligers Nodig In Noord En Oost Nederland

Call: Social Media specialist

Profiel vrijwilliger

Een social media specialiast die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Social Media

Organisatie in het kort

Het Rode Kruis helpt mensen in nood, waar dan ook, ongeacht je achtergrond, religie of seksuele voorkeur.

  • Ontwikkelingshulp
  • Armoede
  • Educatie

Project details

💒 Rode Kruis Utrecht

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

Basiskennis over Facebook en Insta bijspijkeren. Wat is er (technisch) mogelijk binnen FB en Insta? Wanneer en hoe maak je bijv. een story en hoe kan ik komen tot een goede contentplanning?

Extra achtergrondinformatie

Vanuit het hoofdkantoor van Rode Kruis zijn er actieve social kanalen. Ik werk echter vanuit het District Gooi en Utrecht en voor dit district is er nog geen beleid. Ik ben hier net werkzaam en wil graag meer kennis om via de socials de mensen te laten weten wat het Rode Kruis allemaal doet binnen de regio.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rode Kruis Utrecht
Rode Kruis Utrecht

De missie van Rode Kruis Utrecht.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Het voorkomen en verzachten van menselijk lijden waar dan ook, het beschermen van levens en gezondheid en het waarborgen van respect voor de mens. Dat is de missie van het Rode Kruis. Onze bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar hen die het meest kwetsbaar zijn tijdens gewapende conflicten, rampen en andere noodsituaties.

Lees meer

Professionals over Rode Kruis Utrecht

Hanneke 👐 Voice Over opnemen voor Animatie

Hanneke
Het was fijn samenwerken met Rode Kruis Utrecht om dat ik van Mirjam een hele duidelijke opdracht kreeg. Voor mij fijn om mijn net verworven voice-over skills in praktijk te brengen, voor hen fijn dat ze op deze manier zonder kosten geholpen werden aan een voice-over. Er werd waardering uitgesproken en er was goede communicatie. Met plezier help ik nog een keer!

Jolande 👐 Presentatie coach

Jolande
Het contact met Meriam verliep erg prettig. Er was een heldere communicatie en we hebben samen duidelijke afspraken gemaakt over wederzijdse verwachtingen. De presentatie workshop voor de vrijwilligers van het Rode Kruis was niet alleen een succes, maar ook ontzettend leuk om te doen voor een groep mooie mensen!

Tessa 👐 Infographic

Tessa
Dit was mijn eerste project via de Nieuwe Gevers en ik wil dan ook Het Rode Kruis bedanken voor het vertrouwen. ik kijk terug op een geslaagd project en ik ben heel erg blij met het reslutaat.