20170326 8531 1024X683
🌱 Ik wil helpen

Teksten vrijwilligerswijzer

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Rode Feniks zet zich in voor jong en oud in onze buurt met plezier, vertrouwen en vergeving. Met onze initiatieven bestrijden we armoede en versterken we de sociale cohesie. Iedereen is gelijk in onze wijk en mag zijn wie die wil zijn.

 • Armoede
 • Educatie
 • Sport en recreatie

Project details

💒 Rode Feniks

⏱️ 12-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Door jouw sterke teksten weten onze nieuwe vrijwilligers wat ze kunnen verwachten bij ons wat leidt tot meer mooie impact tot de wijk en een meer harmonieuze samenleving.
Lindsey van Putten
Geschreven door Lindsey van Putten van Rode Feniks

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We stoeien al een tijdje met ons vrijwilligersbeleid wat moet professionaliseren. Onderdeel hiervan is een goede vrijwilligerswijzer. Dit is een toegankelijke brochure, waarin we onze buurtstichting voorstellen aan nieuwe vrijwilligers uit de buurt - waarin samengevat is wie we zijn, wat we doen en wat onze missie is - en wat ze bij ons kunnen verwachten. We missen zelf expertise om hier een goede lopende teksten in een geheel van te maken.

Wat hebben we nodig?

 • Goed geschreven en aansprekende teksten voor een voor onze 'Vrijwilligerswijzer'.
 • Telefonisch ons bevragen en op basis daarvan de teksten vorm geeft. Er is een lijst met wat er in moet staan aanwezig.
 • We staan erg open voor creatieve ideeën en advies.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Globale content richting(en).
 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Grotendeels hebben we dit op papier, deels in ons hoofd nog ;-)
 • Nadat deze teksten af zijn zullen deze gebruikt worden voor een grafisch vormgegeven brochure (als nieuw project) .
Lindsey van Putten
Lindsey van Putten

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rode Feniks
Rode Feniks

De missie van Rode Feniks.

🤲Armoede
🌿 Groeiende fase
📍Delft

Rode Feniks zet zich met plezier in voor de wijk de Buitenhof in Delft. We zorgen ervoor dat sociale cohesie in de buurt wordt versterkt, de buurt kansrijk wordt en kansengelijkheid wordt vergroot. Wij gaan voor een harmonieuze samenleving zonder onderscheid te maken naar ras, geloof, leeftijd, geaardheid en levensbeschouwing van het individu. Onze kracht ligt dat we alles dicht bij de wijk houden. Maandelijks is er een vrijwilligersavond waar bewoners welkom zijn om mee te denken en te organiseren over activiteiten in de buurt. Daarnaast organiseren we met het project ‘Feniks After School’ wekelijks huiswerkbegeleiding en talentontwikkeling in de Buitenhof voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Lees meer