cf7c6c34-f478-4c90-a47a-b433245b48a6

1 uur call: Creatieve brainstormer

Organisatie in het kort

Robbert Coppes Stichting

De Robert Coppes Stichting ondersteunen onze medemens met een visuele beperking met bijkomende problematiek, door ze te begeleiden en door kennis te ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Al 40 jaar biedt de Robbert Coppes stichting hulp aan blinde en slechtziende volwassenen. We willen op een speelse en inclusieve manier onze geschiedenis delen. Doe mee en breng jouw creatieve talent in voor een gaaf concept waarmee we veel mensen kunnen bereiken!

Mieke van de Riet

Mieke van de Riet

Robbert Coppes Stichting

Projectomschrijving

De vraag

De Robert Coppes Stichting viert dit jaar haar 40-jarige bestaan. We willen onze rijke historie delen met de wereld op een manier die zowel boeiend als toegankelijk is voor ons publiek, inclusief onze visueel beperkte cliënten. We hebben een tijdlijn vol betekenisvolle momenten en verhalen, maar de vraag is: hoe brengen we deze op een meeslepende wijze naar buiten?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌕 Creative Concepting
👨‍👩‍👧‍👧 Workshop Facilitator

Extra achtergrondinformatie

Onze trots ligt bij onze cliënten en medewerkers. Dit jaar markeren we 40 jaar toewijding met een festival voor onze gemeenschap. Om ons jubileum eer aan te doen, willen we 'de Coppes' verhaal vertellen op een wijze die resoneert met ons publiek, inclusief onze visueel beperkte cliënten. Of het nu via audio, visueel of een andere innovatieve manier is, we staan open voor jouw creatieve input!

Robbert Coppes Stichting
Robbert Coppes Stichting

De missie van Robbert Coppes Stichting.

🙂Welzijn
💒 Gevestigde organisatie
📍Vught

Wij zorgen ervoor dat blinde en slechtziende volwassenen met een visuele beperking en bijkomende problematiek een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Dit doen we door de cliënt te ondersteunen in het voeren van eigen regie, over zijn leven én over zijn zorgproces. Het nastreven van een normaal en zelfstandig leven draagt bij aan een rechtvaardige samenleving waarin iedereen gelijke kansen en mogelijkheden heeft, ongeacht hun beperkingen.

Lees meer

Professionals over Robbert Coppes Stichting

Sabrina 👐 Teksten marketing materials

90b2b31a-88e9-4ec3-8f2a-07465933cca9
💛
rating-stars

"Goede samenwerking! Wensen en doelen waren al heel duidelijk. Daardoor verliep de uitvoering soepel. Een mooie stichting die goed weet waar ze voor staat. Complimenten!"

Sabrina

Zin 👐 1 uur advies: HR specialist

b03d02a8-227e-4d54-9ba5-974c34b223d0
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Robbert Coppes stichting, omdat we een aantal goede gesprekken hadden waarin een open mind was om ideeën gezamenlijk uit te werken."

Zin

Nymphaea 👐 1 uur call: Creatieve brainstormer

f1373264-4264-411a-8b6d-f7b80d4dfe52
💛
rating-stars

"Mieke had een positieve en open houding. Ze heeft me voor onze brainstorm een aantal documenten gestuurd zodat ik kon lezen welke informatie (de geschiedenis van de Robbert Coppes Stichting) ze op een creatieve en inclusieve/toegankelijke manier wilde vormgeven. Dat hielp in mijn voorbereiding. Ze was bereid om een nieuwe tool (MS whiteboard en Figma) uit te proberen. En was blij met het resultaat. Door dat we een jamboard hadden gebruikt kon ik haar makkelijk een PDF sturen van onze brainstorm."

Nymphaea

Jessica 👐 Fotoshoot

06d17f35-d5c4-44dc-9c19-0a0f61afb49c
💛
rating-stars

"Ontzettend fijn samengewerkt met de Robert Coppes Stichting - in het bijzonder met hun geweldige collega Mieke. Iedereen zet zich met hart en ziel in voor cliënten en het was erg mooi dit in fotografie te laten zien. De voorbereiding en communicatie was uitmuntend en ik kreeg superlieve feedback en waardering (waaronder een fijne review op Google, waar ik ook veel aan heb). Ik zou iedereen aanraden om een steentje bij te dragen voor de RCS!"

Jessica