52b2c303-1f68-4933-b22c-e6c912fbb970

Love Match

Organisatie in het kort

Right To Play

Met onze unieke speelprogramma’s dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Spelen is namelijk zoveel meer dan plezier maken. Het biedt mogelijkheden om houvast te vinden op plekken met weinig toekomstperspectief en haalt de kracht in kinderen naar boven.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Educatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

4-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Right To Play benut de kracht van spel om het leven van miljoenen kinderen in 's werelds moeilijkste omstandigheden te verrijken. Sluit je aan om samen deze kracht verder te verspreiden?

Kristy van Lammeren

Kristy van Lammeren

Right To Play

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Volgens ons weet jij het allerbest waarom wij jou nodig hebben! Help ons nu in onze missie met jouw expertise. Bijvoorbeeld door nieuwe content, marketing en business materialen te creëren, advies te geven of door ons te helpen onze interne processen te verbeteren. Wat je skill ook is, als je passie hebt voor onze missie, kunnen we je hulp waarschijnlijk goed gebruiken. Schrijf een kort voorstel met wat je voor ons zou kunnen doen. Dan kunnen we samen kijken hoe we onze samenwerking vorm kunnen geven. We zien ernaar uit om met jou (of met jullie als je 't in een team wilt oppakken) in gesprek te gaan. En wie weet is het een echte love match!

Hier zijn we naar op zoek

 • Werk aan een challenge met jouw kennis of expertise.
 • Optie 1: Geef advies over een strategisch vraagstuk.
 • Optie 2: Creëer een blog, marketing campagne concept, social media posts of flyer.
 • Optie 3: Geef een workshop en draag je kennis over aan een ambitieus team dat wil leren.
 • Optie 4: Help met interne vraagstukken.
 • Optie 5: Of doe een ander tof voorstel om ons te helpen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een enthousiaste professional, met ruime ervaring in zijn/haar vakgebied en die betrokken is bij de missie van onze organisatie.

 • Je hebt passie voor onze missie.
 • Je hebt tijd en zin om ons te helpen.
 • Je kunt zelfstandig een project leiden.
✍️ Copywriting
🎯 Business Strategy
📢 Campagnes
🧭 Communicatie strategie
👩‍⚖️ Juridisch advies
🗞 PR
🌎 Social Media
👩‍💻 UX
📲 Webdesign
📲 Marketing / Process Automation
🔎 Markt onderzoek
🧠 Consulting Digital Marketing
📧 Email Marketing

Dit hebben we al in huis

 • Tijd om dit project samen met een professional voor 4 tot 14 uur op te pakken.
 • Beschikbaarheid om dit project goed te ondersteunen.

Right To Play
Right To Play

De missie van Right To Play.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

We spelen niet zomaar.

Spelenderwijs leren kinderen van alles. Ze leren samenwerken en problemen op te lossen. Door te spelen ontwikkelen ze creativiteit. Ook leren kinderen omgaan met hun eigen en andermans emoties. Kinderen ontwikkelen vaardigheden die ze thuis, op school en in de omgeving waar ze opgroeien hard nodig hebben. Met de kracht van spelen verbeteren we de levens van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld.

We zetten sport, educatief -, creatief- en het vrije spelen in om kinderen actief te laten leren. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse uitdagingen en zorgt voor ontwikkeling, perspectief en plezier. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst

Buutvrij! Dat is wat wij willen voor alle kinderen. Wereldwijd. Want kinderen die gevlucht zijn of opgroeien in armoede staan elke dag voor grote uitdagingen. Als zij spelen, zijn ze even buutvrij. Vrij van angst en ongelijkheid. Ze hebben plezier en krijgen weer toekomstperspectief. Buutvrij voor de hele wereld!

Lees meer

Professionals over Right To Play

Dewi 👐 Social Media post templates

3ccc3eb7-dc1c-4d33-a6ca-251ea8c7d18b
💛
rating-stars

"Ik heb heel erg fijn samengewerkt met Right To Play. We hadden een snelle communicatie en de wensen waren direct duidelijk. Ik kijk zeker terug op een succesvolle samenwerking. "

Dewi

Gino 👐 Ludieke campagne uitwerken in designs

3a1a1598-4f4e-4fe8-a747-82b3e34e959c
💛
rating-stars

"Met ontzettend veel plezier heb ik aan dit mooie project mogen werken met hele leuke en vooral super gemotiveerde mensen! =) Dank voor de prettige samenwerking!"

Gino

Leonoor 👐 Adverteren in Google met Google Grants

8bc54119-a449-437e-87b7-e804e98c2e85
💛
rating-stars

"Het was een feest om samen te werken met Kristy van Right to Play vanwege haar enorme enthousiasme, energie en professionaliteit. Ik zou het zo nog een keer doen!"

Leonoor

Dieuwertje 👐 Business case ondersteuning

3a89df23-7ae5-4e8f-b496-cdf5c187d647
💛
rating-stars

"Enthousiast, sociaal, professioneel en ontvankelijk team. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een erg leuk traject bij heb mogen doen!"

Dieuwertje