fefdf596-6827-4caf-bcea-a745d5fc93bf

Fotoshoot Dam tot Dam loop

Project details

💒 Right To Play

🛠️ Foto

⏱️ 4-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Enkel op locatie

Organisatie in het kort

Met onze unieke speelprogramma’s dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Spelen is namelijk zoveel meer dan plezier maken. Het biedt mogelijkheden om houvast te vinden op plekken met weinig toekomstperspectief en haalt de kracht in kinderen naar boven.

 • Sport en recreatie
 • Educatie
 • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met foto's kunnen we onze lopers en partners verblijden en goed communiceren over het fantastische fondsenwervende event waarmee we heel veel kinderen kunnen laten meedoen aan onze programma!
Geschreven door Kristy van Lammeren van Right To Play

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Op zondag 19 september is de Dam tot Dam loop. Right To Play is het officiële goede doel daarvan. Er rent ook een team van Right To Play mee met ambassadeurs, bedrijven en particulieren. Onze vaste huisfotograaf kan helaas niet, en dus zijn we op zoek naar een kanjer die het startschot met onze ambassadeur, de cheque overhandigt met onze partners Le Champion en ASICS, en onze lopers op verschillende plekken wil vastleggen.

Wat hebben we nodig?

 • Een fotoshoot van de Dam tot Dam loop, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Wat hebben we al?

 • Wensen qua beeldmateriaal.
 • Voorbeelden van voorgaande jaren
 • Perskaart voor op de verschillende locaties
Right To Play
Right To Play
Johan Huizingalaan 263A
1066 VH Amsterdam
https://www.righttoplay.nl
Kristy van Lammeren
Kristy van LammerenOnline marketing, communicatie & fondsenwerving

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

We spelen niet zomaar.

Spelenderwijs leren kinderen van alles. Ze leren samenwerken en problemen op te lossen. Door te spelen ontwikkelen ze creativiteit. Ook leren kinderen omgaan met hun eigen en andermans emoties. Kinderen ontwikkelen vaardigheden die ze thuis, op school en in de omgeving waar ze opgroeien hard nodig hebben. Met de kracht van spelen verbeteren we de levens van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld.

We zetten sport, educatief -, creatief- en het vrije spelen in om kinderen actief te laten leren. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse uitdagingen en zorgt voor ontwikkeling, perspectief en plezier. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst

Buutvrij! Dat is wat wij willen voor alle kinderen. Wereldwijd. Want kinderen die gevlucht zijn of opgroeien in armoede staan elke dag voor grote uitdagingen. Als zij spelen, zijn ze even buutvrij. Vrij van angst en ongelijkheid. Ze hebben plezier en krijgen weer toekomstperspectief. Buutvrij voor de hele wereld!

Waar ze trots op zijn

 • Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend leren.
 • We werken in 14 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.
 • Onze activiteiten vinden plaats op en rondom school en we zijn actief in 92 vluchtelingenkampen in Ethiopië, Jordanië, Libanon, Oeganda, Palestijnse Gebieden en Thailand.
 • Met onze programma’s bereiken we jaarlijks 2,3 miljoen kinderen.
 • 2,5 miljoen leerkrachten, vrijwillige coaches, ouders en verzorgers zijn opgeleid of worden betrokken bij de persoonlijke begeleiding van deze kinderen.
 • Nog eens 11,2 miljoen kinderen kunnen we spelend laten leren via interactieve radio- en televisieprogramma’s.
 • Tophockeyster Eva de Goede, singer/songwiter Diggy Dex en TV kok Hugo Kennis en nog vele andere inspirerende persoonlijkheden zetten zich in.
 • Olympische schaatsheld Johan Olav Koss heeft Right To Play opgericht, check deze link voor het bijzondere ontstaansverhaal.
 • Met een klein maar heel bevlogen team in Nederland proberen we zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen!