da0d1038-12bf-4a2c-953d-dbdcea473233

Blogs schrijven

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

 • Copywriting

Organisatie in het kort

Ontmoetingen faciliteren die (kunnen) leiden tot werk voor vluchtelingen. Draagvlak creëren bij top en medewerkers werkgevers/partners.

 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Educatie
 • Wetenschap en onderzoek

Project details

💒 Refugee Talent Hub

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

Met jouw bijdrage aan deze blogs en het uitlichten van de voorbeelden kunnen wij ons netwerk inspireren, bewustwording en onze zichtbaarheid vergroten.
Ilse Hellemans
Geschreven door Ilse Hellemans van Refugee Talent Hub

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben ruwe interviews afgenomen van mensen in ons netwerk (professionals, nieuwkomers, werkgevers, etc.). We zouden graag deze om zetten naar pakkende blogs voor op onze website die aandacht voor wat we doen en waarom we het doen vergroten. We hebben jou nodig om dit creatief te verpakken, sinds wij daar geen expertise in hebben!

Wat hebben we nodig?

 • Ruwe interviews met ons netwerk omzetten in goed geschreven en aansprekende blogs die onze impact laat zien voor onze website (SEO-proof).
 • Die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze huidige website.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Verslagen afgenomen Interviews en eventueel beeldmateriaal (foto's)

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Refugee Talent Hub
Refugee Talent Hub

De missie van Refugee Talent Hub.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Refugee Talent Hub brengt vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. De Refugee Talent Hub organiseert bedrijfsbezoeken, trainingen, werkervaringstrajecten en andere werkgerelateerde activiteiten. Onze droom is een Nederland waarin werkgevers de talenten van vluchtelingen zien en benutten en vluchtelingen dus gelijke kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Lees meer