Publicroam Homepage
🌱 Ik wil helpen

Hulp met LinkedIn

Profiel vrijwilliger

Een professional die ervaring heeft met het bedenken, uitwerken en beheren van content voor LinkedIn. Vind jij het belangrijk dat je gegevens beschermd blijven en kan je jouw weg vinden op LinkedIn? Dan ben jij wie wij zoeken.

Ervaring met:

  • Social Media
  • Copywriting

Organisatie in het kort

In dit tijdperk is jouw privacy steeds vaker in gevaar. Publicroam zorgt ervoor dat je bij 600+ locaties veilig kan verbinden met WiFi, 100% privacy-proof. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over doorverkochte gegevens of het tracken van jouw online gedrag.

  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Innovatie
  • Kind en gezin

Project details

💒 Publicroam

⏱️ Duur: 2 tot 3 maanden, 2-4 uur p/week

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Als we meer actief zijn op LinkedIn, bereiken we meer mensen en hen gebruik laten maken van veilig internet, zonder dat hun gegevens verkocht worden.
Ted Dinklo
Geschreven door Ted Dinklo van Publicroam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze werkdagen en sociale leven spelen zich voor een groot deel online af. Helaas komt hierdoor ook onze privacy in gevaar. Jouw gegevens kunnen worden doorverkocht aan grote partijen of je gedrag kan worden getrackt. Gelukkig zijn er sinds de start van Publicroam er al meer dan 40.000 mensen die onze veilige verbindingen gebruiken. Om ervoor te zorgen dat meer mensen zorgeloos gebruik kunnen maken van het internet moeten we op nóg meer plekken beschikbaar zijn. LinkedIn is ons belangrijkste kanaal om nieuwe partners te bereiken. Samen met jouw creatieve input willen we content delen waarmee we de aandacht van potentiële partners trekken.

Wat hebben we nodig?

  • Het tijdelijk beheren van ons LinkedIn. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
  • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze organisatie Social Media account(s)
  • Doelgroepomschrijving.
  • Filmpjes die we zelf gemaakt hebben en gepost.
Ted Dinklo
Ted Dinklo

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Publicroam
Publicroam

De missie van Publicroam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Zeist

Onze missie is dat iedereen overal veilig, gratis, en 100% privacy-proof toegang krijgt tot publiek wifi-netwerken. Toegang tot internet is essentieel en veel mensen maken hierbij, uit noodzaak, gebruik van wifi-netwerken bij publieke organisaties. Vaak is de verbinding onveilig, moeten ze betalen met hun data of gegevens kunnen worden doorverkocht aan grote partijen en je gedrag wordt getrackt. Sinds de start van Publicroam zijn er al meer dan 40.000 mensen die onze veilige verbindingen gebruiken.

Lees meer