a20d2ce4-76af-4c21-ad18-7a812c35138b

Jaarverslag ontwerpen

Organisatie in het kort

Proefdiervrij

Jaarlijks worden er nog steeds een half miljoen proefdieren gebruikt. Dit moet stoppen. Daarom pleiten wij voor proefdiervrije wetenschap.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Dierenwelzijn
💛 Innovatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Proefdieren redden kan alleen door ze te vervangen door mensgerichte wetenschap. Hier hebben we onze donateurs (en hun vertrouwen) hard voor nodig. Help jij mee ons jaarverslag goed leesbaar te maken?

Romy Penningnieuwland

Romy Penningnieuwland

Proefdiervrij

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Een jaarverslag aantrekkelijk maken is geen makkelijke opdracht. Wij hebben jou nodig om mensen geboeid te houden en makkelijk te laten vinden wat zij zoeken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ons jaarverslag gepresenteerd op een professionele manier, zodat onze impact zichtbaar wordt, te gebruiken voor online en in print.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Graphic designer die een professioneel, mooi vormgegeven jaarverslag kan maken. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

  • Ervaring met het ontwerpen van professionele documenten.
  • Je bent bekend met grafische software, zoals Adobe Photoshop of InDesign.
🎨 Grafisch Design

Dit hebben we al in huis

  • Huidige content van jaarverslag.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • As we speak wordt door een copywriter het jaarverslag opnieuw ingedeeld en geredigeerd. Als jij begint hebben we de structuur, inhoud en indeling af. De definitieve teksten zijn uiterlijk 8 juli af.

Proefdiervrij
Proefdiervrij

De missie van Proefdiervrij.

🦍Dierenwelzijn
🌿 Groeiende fase
📍Den Haag

Een proefdiervrije wereld voor mens en dier. Wij weten dat een proefdiervrije wereld mogelijk is en dat alle dierproeven vervangen kunnen worden door alternatieve testmethoden. Deze mensgerichte methoden leveren beter vertaalbare resultaten voor mensen op; en zijn dus niet alleen beter voor het dier, maar ook voor de mens.

Lees meer

Professionals over Proefdiervrij

Melissa 👐 Jaarverslag ontwerpen

551ed88e-7c9f-4ab2-84fb-c1ab5c56ceeb
💛
rating-stars

"De samenwerking en communicatie verliepen erg fijn en soepel. Afspraken maken ging makkelijk en werden ook altijd nagekomen. Vanuit Proefdiervrij was er al een goede voorbereiding gedaan. Alles wat ik nodig had werd op tijd en overzichtelijk aangeleverd. Dat zorgde er weer voor dat ik mijn werk goed kon doen. Daarnaast was Romy erg betrokken en liet duidelijk merken dat mijn werk gewaardeerd werd."

Melissa

Brit 👐 Kerstkaart design

2edf306f-f527-4fcd-a9c3-f209960ba40d
💛
rating-stars

"Fijne communicatie met Romy en haar collega's. "

Brit

Naïk 👐 Poster design

276c4dcd-99a9-4754-a309-51b1e6ecd284
💛
rating-stars

"Het was een ontzettend fijne samenwerking! Vlotte communicatie, fijne waardering en een mooi bedrijf om een steentje aan bij te mogen dragen! "

Naïk

Lin 👐 Redigeren van teksten

c3f99a03-b9c5-4569-85b8-1d926cfa5e24
💛
rating-stars

"Het was een fijne samenwerking met Proefdiervrij. Altijd een snelle reactie op e-mails en een hele leuke opdracht. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en laten merken dat ze je werk waarderen. "

Lin