3448a1f8-420f-4d8d-a121-600f9fbdd82c

Video podcasts editten

Project details

💒 Possibilize

🛠️ Video

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

 • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een video editor die op basis van bestaand beeldmateriaal Zoomgesprekken naar een podcast video kan editen. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Premiere.

Beschikbaarheid

Een aantal uur per aflevering (in overleg), in een reeks van 10 afleveringen, tussen mei 2021 en januari 2022.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Met jouw edit verander je met ons de manier waarop livemuziek wordt gecreëerd én beleefd!
Geschreven door Tim van Reyswoud van Possibilize

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij starten een podcast (via Zoom) over de ontdekkingsreis die KNARS (NL), Kormac (IE), KRANKk (BE) and Perhaps Contraption (UK) afleggen om hun concerten te transformeren naar multi-sensorial, immersive experiences. Dit met het doel om deze ervaring voor het gehele publiek te verrijken en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor mensen met een zintuigelijke of verstandelijke beperking. Een mega vette podcast maar we missen nog wel de expertise om dit in pakkende video's om te zetten, help jij ons daarmee?

Wat hebben we nodig?

 • Zoomgesprekken editen naar videopodcast van 30-40 minuten op basis van het definitieve audiobestand incl. aangeleverde bumpers en ondertiteling.
 • Het format bepalen in overleg met het marketingteam.
 • De definitieve videopodcast vertalen naar 3-5 snippets voor social media.

Wat hebben we al?

 • We hebben video materiaal waarmee je direct aan de slag kan.
 • De doelgroep die we willen bereiken met de video.
 • Huisstijl voor bumpers.
 • Ondertiteling.
 • Definitieve en bewerkte audiobestanden.

 • Je kan me ook alvast een vraag stellen via de knop hieronder!
Possibilize
Possibilize
Oudenoord 330
3512EX Utrecht
Tim van Reyswoud
Tim van Reyswoud

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Waar ze trots op zijn

 • Dankzij COVID-19 heeft Possibilize binnen 1,5 week een live uitzending gerealiseerd op Facebook en YouTube in de vorm van een Amerikaanse talkshow met internationale gasten, live gebarentolken, muziekoptredens en meer.
 • Iedereen die actief betrokken is bij Possibilize, haalt er meer uit dan zij erin steekt.
 • Possibilize Acadamy inspireert zakelijke organisaties op het gebied van non-verbale communicatie. De workshops lichaamstaal wordt gegeven door een dove trainer: "De ervaring die onze professionals hebben opgedaan geeft hen een meer open minded attitude en helpt hen bij het ontwikkelen van inclusief leiderschap."
 • Op Sencity Festival genieten jaarlijks 1500 dove, slechthorende en horende bezoekers in TivoliVredenburg van muziek, theater en andere vormen van cultuur.
 • Blinden en slechtzienden "schilderen met licht" en exposeren hun werk binnen Seeing The Unseen.
 • Op 5 continenten en in 17 landen hebben we meer dan 70 evenementen georganiseerd.
 • Oprichter en directeur Ronald Ligtenberg schreef een boek over ons gedachtengoed: Possibilizing, 10 waarden die jou van beperkingen naar mogelijkheden brengt.
 • Ronald sprak over The Art of Possibilizing bij TEDx: https://youtu.be/fjdo34fax8k

Professionals over Possibilize

Charlotte 👐 Website design + Wordpress inrichten

De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)

Dave 👐 Merknaam bedenken voor een nieuw platform

Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!

Thomas 👐 Brainstorm met een creatieve geest

De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen.

Jimena 👐 Boek een strategische workshop

Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause!