Festivalsafari (2)

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Draag bij aan het verhogen van de impact van onze landelijke campagne tbv de beeldvorming over mensen met een beperking!

Bas Wierikx

Bas Wierikx

Possibilize

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Voor een nieuwe fondsenaanvraag van het project Partofit (www.partofit.today), willen we onze marketingstrategie goed neerzetten. Het project is in feite een bewustwordingscampagne over mensen met een beperking. In de praktijk functioneert het project als een maak- en boekingsbureau voor inclusieve, kwalitatieve randprogrammering voor publieks- en bedrijfsevenementen. We hebben jouw hulp nodig om onze marketingstrategie beter uit te denken.

Hier zijn we naar op zoek

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek & doelstellingen, positionering & identiteit en kanalen & doelgroepen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

 • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
 • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
 • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
 • De marketing doelen/challenges die we hebben.
 • Missie en visie.
 • Projectplan (excl. marketingplan).

Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte 👐 Website design + Wordpress inrichten

9ea9b5e7-7991-418e-ae93-8b5b0267d5df
💛
rating-stars

"De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)"

Charlotte

Casper 👐 Optimaliseren Excel sheet data-verzameling

286d1649-c9e2-4b9c-a308-3bb8748d0373
💛
rating-stars

"Deze samenwerking met Tim en Anna van Possibilize was heel prettig. Beiden wisten goed wat ze wilden hebben, maakten genoeg tijd voor feedback en afstemming, kwamen afspraken na, en zorgden met hun enthousiasme en vriendelijkheid voor een leuke sfeer tijdens de meetings."

Casper

Dave 👐 Merknaam bedenken voor een nieuw platform

14db8452-8bfa-4cf1-8c53-9075213235bd
💛
rating-stars

"Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!"

Dave

Thomas 👐 Brainstorm met een creatieve geest

4d36cf86-7f89-4d66-95c1-e4bb989561f2
💛
rating-stars

"De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen. "

Thomas

Jimena 👐 Workshop Facilitator

97dede1a-cdd2-49bd-bde0-d0af893d871e
💛
rating-stars

"Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause! "

Jimena