401e6252-40e5-47eb-b66e-f07c9828ee69

Korte Animatie

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Samen met Possibilize introduceer je een filosofie en denkwijze waarmee inclusie, en de gelijkwaardige beleving van cultuur voor iedereen ongeacht iemands beperking, naar een next level wordt getild.

Tim van Reyswoud

Tim van Reyswoud

Possibilize

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Possibilize heeft de term "creatieve toegankelijkheid" ontwikkeld. Het gaat om inclusieve oplossingen die een toegevoegde waarde creëren voor meerdere doelgroepen en geen nieuwe vorm van exclusie veroorzaakt. Huh wat?! Precies. Daarom hopen we samen met jou deze term, en vooral de impact van deze filosofie, a.d.h.v. tastbare voorbeelden aan de wereld introduceren met een animatie.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een 2D animatie, van 30 tot 60 seconde, binnen de huisstijl van ons merk, opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
  • Iemand die ervoor openstaat om met ons team een brainstorm te doen op kantoor om de huidige storyline nader te ontwikkelen.
  • Iemand die bereid is samen te werken met een vormgever die een infographic ontwikkelt, zodat deze twee producten op elkaar zijn afgestemd.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

  • Jouw taak is om een boeiend verhaal om te zetten in visueel aantrekkelijke animaties die onze organisaties ondersteunen.
  • Als je ook conceptueel kunt meedenken, help je ons om onze boodschap nog beter te maken.
  • Je hebt een passie voor storytelling en wil jouw ervaring als animator inzetten.
🎞 Animatie

Dit hebben we al in huis

  • Globale content/storyline voor de animatie.
  • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.

Possibilize
Possibilize

De missie van Possibilize.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Lees meer

Professionals over Possibilize

Charlotte 👐 Website design + Wordpress inrichten

9ea9b5e7-7991-418e-ae93-8b5b0267d5df
💛
rating-stars

"De samenwerking verliep soepel, Tim wist heel goed wat hij wilde, zodat ik ook snel en efficiënt aan de slag kon. Daarnaast was hij ook prettig in de communicatie en liet hij op tijd weten wanneer hij van zijn kant nog op bepaalde dingen moest wachten, zoals de video. Zo wist ik waar ik aan toe was. Possibilize is een prachtige stichting om voor te werken: sluit mooi aan bij mijn achtergrond als ex-musicus en autist, en we delen de wens om de wereld een beetje mooier te maken :)"

Charlotte

Casper 👐 Optimaliseren Excel sheet data-verzameling

286d1649-c9e2-4b9c-a308-3bb8748d0373
💛
rating-stars

"Deze samenwerking met Tim en Anna van Possibilize was heel prettig. Beiden wisten goed wat ze wilden hebben, maakten genoeg tijd voor feedback en afstemming, kwamen afspraken na, en zorgden met hun enthousiasme en vriendelijkheid voor een leuke sfeer tijdens de meetings."

Casper

Dave 👐 Merknaam bedenken voor een nieuw platform

14db8452-8bfa-4cf1-8c53-9075213235bd
💛
rating-stars

"Hele fijne opzet om vrijuit te kunnen denken. Helaas kon ik niet bij de laatste sessie zijn, maar was super om mee te mogen denken!"

Dave

Thomas 👐 Brainstorm met een creatieve geest

4d36cf86-7f89-4d66-95c1-e4bb989561f2
💛
rating-stars

"De betrokkenheid van Tim van Possibilize was erg fijn, hij communiceerde snel en gaf veel input over waar ze naar op zoek waren en hoe zij de sessies voor zich zagen. "

Thomas

Jimena 👐 Workshop Facilitator

97dede1a-cdd2-49bd-bde0-d0af893d871e
💛
rating-stars

"Super nice concept! The idea of having project and skill-based volunteering collaborations is great. Gives a great variety of volunteers and opens doors for lots of collaborations. Also we can finally put our specific skills to work for a greater cause! "

Jimena