8e33185a-93aa-45af-813e-b60d4220f096

Social Media post templates

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Canva / Design tool
 • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Educatie

Project details

💒 Plastic Soup Foundation

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Onze volgers meer inzicht geven in feiten rondom plasticvervuiling en de gevolgen van plastic voor onze gezondheid en de planeet en adviezen te geven om hun plastic gebruik verder terug te dringen.
Robbert Meulenveld
Geschreven door Robbert Meulenveld van Plastic Soup Foundation

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen graag de expertise van een goede creative inschakelen die met een aantal frisse nieuwe ideeën komt. We zijn op zoek naar concepten waarmee we onze organisatie iets meer een gezicht kunnen geven en kunnen laten zien wat we allemaal doen. Daarnaast willen we onze volgers meer inzicht geven in (soms complexe en saaie) feiten.

Wat hebben we nodig?

 • Een korte uitleg over de tool die wij kunnen gebruiken (Zoals Canva, Figma, Miro, Photoshop etc.).
 • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie) die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.
 • Een ontwerp van 8 concepten gepresenteerd door jou, waar vervolgens 5 favoriete concepten mogen worden uitgewerkt in templates.
 • Wij willen graag een korte kick-off doen en tijdens de opdracht kunnen sparren over richtingen en ideeën met de vrijwilliger
 • Vorm van samenwerking in overleg, zoals: max. aantal beschikbare uren, bepaalde deliverables met opleverdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Tessa 👐 Korte animatie

Tessa
Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!

Ivo 👐 Photo editing

Ivo
We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen.