9718e06e-1bb4-4a74-ad8b-7e9ba0fb529b

Photo editing

Organisatie in het kort

Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation heeft veel mensen, bedrijven en overheden aangezet om anders om te gaan met plastic gebruik en wet- en regelgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise in het manipuleren van beelden kunnen wij het beste ons verhaal vertellen aan het publiek om microplastic(vezel) vervuiling uit kleding aan te pakken.

Evelien Davidson

Evelien Davidson

Plastic Soup Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

In oktober lanceren we een nieuwe campagne om microplastic vervuiling uit kleding tegen te gaan. Het doel van Plastic Soup Foundation is om bewustzijn te creëren over de bronnen en gevaren van plastic die het milieu en ons lichaam vervuilt. Voor de key visuals van de campagne willen we een aantal beelden manipuleren en hier hebben we jouw photo editing skills voor nodig!

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het manipuleren van beelden (3 tot 5) van key visuals voor een campagne.
  • Exacte invulling & ideeën samen te bepalen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een graphic designer die geleverde foto's of afbeeldingen kan bewerken en opmaken. Benodigd: ervaring met programma's als Adobe Photoshop.

🎨 Grafisch Design
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Hoge kwaliteit afbeelding(en), wij leveren de stock-foto's aan (in overleg).

Plastic Soup Foundation
Plastic Soup Foundation

De missie van Plastic Soup Foundation.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Plastic Soup Foundation houdt zich met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron. Dat doen we door mensen, bedrijven en overheden te wijzen op hun verantwoordelijkheid, minder verbruik te stimuleren en de loep te leggen op ‘Health’ en ‘Solutions’.

Lees meer

Professionals over Plastic Soup Foundation

Guus 👐 UX Audit

a7f6c518-7934-4d58-864d-dfaaffc4eff3
💛
rating-stars

"De open communicatie met Robbert zorgde ervoor dat ik veel leerde over het mooie van de Plastic Soup Foundation. Dit samen met het gegeven dat ze open staan voor feedback om te leren van anderen. Ik vond het een hele fijne samenwerking waar ik met een goed gevoel op terug kijk."

Guus

Hazem 👐 Video edit voor reclamespot

3f9f586d-d381-429f-b135-11efcc663d3e
💛
rating-stars

"Robbert is a highly skilled professional that knows exactly what he wants. He had everything prepared so it took me little effort to put together what he wanted. He is also passionate about Plastic Soup Foundation."

Hazem

Tessa 👐 Korte animatie

7d2f0888-54c8-40a2-af7f-99ce876f7766
💛
rating-stars

"Heel erg positief! Leuke organisatie, hele warme mensen. Het gaf me een heel goed gevoel om iets voor de PSF te kunnen betekenen en zou het zo weer doen!"

Tessa

Ivo 👐 Photo editing

ef506d4f-0aa9-415c-ba7f-ead4a8a20d57
💛
rating-stars

"We hier bezig zijn geweest als een team een campagne te maken voor een serieus wereldwijd probleem. Fijne samenwerking met professionele mensen. "

Ivo