Photo 1517245386807 Bb43f82c33c4

Kennissessie - Social media

Project details

💒 Phatcamp

Organisatie in het kort

Phatcamp maakt zich hard om de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt drastisch te verbeteren. Wij geloven dat de manier waarop je je kan ontwikkelen tot professional veel beter, leuker en constructiever kan. Carrière maken kan fantastisch zijn maar de juiste ondersteuning en support zijn daarin essentieel. Daar zorgen wij voor!

  • Educatie
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Heeft aantoonbare ervaring met het betreffende vakgebied. In staat zijn of haar kennis over te brengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Beschikbaarheid

Sessie 1 tot 4 uur + voorbereiding. Op locatie bij Phatcamp in Amsterdam.

Help ons met kennis over Facebook, Instagram en misschien zelfs Google, zodat we kunnen gaan starten met paid advertisement.
Geschreven door Luuk Roks van Phatcamp

Project­omschrijving

Ons huidige kennis- en ervaringsniveau.

We verzorgen nu onze eigen social media en we werken met een aantal vaste formats en stukken media. We hebben echter nog geen ervaring met sponsoren en goed targetten. Dat zouden we graag willen leren!

Wat we graag willen leren.
Wanneer is het een succes?

Als we aan het einde van de sessie goed weten hoe we op facebook, instagram en misschien zelfs google kunnen gaan starten met paid advertisement.

 

Phatcamp
Phatcamp
Nassaukade 155 h
1053Lk Amsterdam
phatcamp.nl
Luuk Roks
Luuk Roks Career Development Manager

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Phatcamp zet zich in voor de carriere ontwikkeling van de nieuwe generatie creatieve professional. We geloven dat de manier waarop mensen zich ontwikkelen van student tot professional drastisch anders, beter en vooral ook leuker kan. Samen met onze partners proberen we het gat te dichten tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. We begeleiden een community van inmiddels 300 leden bij het opdoen van aanvullende kennis, vaardigheden en vooral werkervaring die hen in staat stelt de professional te worden die ze willen zijn.

Waar ze trots op zijn

  • We helpen sinds onze oprichting een grote groep mensen met het maken van echte stappen binnen de creatieve industrie. We halen drempels voor ze weg en gidsen hen naar hun dromen.
  • Gestart door drie vrienden die nog steeds met een lach naar werk gaan.