56173197 2221605614545196 7376612885000093696 N

Event filmen + edit

Project details

💒 Phatcamp

Organisatie in het kort

Phatcamp maakt zich hard om de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt drastisch te verbeteren. Wij geloven dat de manier waarop je je kan ontwikkelen tot professional veel beter, leuker en constructiever kan. Carrière maken kan fantastisch zijn maar de juiste ondersteuning en support zijn daarin essentieel. Daar zorgen wij voor!

  • Educatie
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die event kan filmen op locatie en deze kan editen tot een aftermovie. Ervaring met het camera apparatuur en programma's als Adobe Premiere.

Beschikbaarheid

12 tot 20 uur, binnen 2 tot 4 weken. Filmen op locatie en edit kan vanuit huis

"We vinden het van cruciaal belang dat de initiatieven waar we aan werken toegankelijk zijn voor de, al financieel belaste, studenten. Iedereen die wil en bereid is om extra stappen te zetten moet volgens ons een plek hebben waar deze ambitie de vrije loop te laten. Wij willen dat middels events als deze zijn en zijn daarom ontzettend geholpen met partners die ons hierin ondersteunen."
Geschreven door Luuk Roks van Phatcamp

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Het is een event dat we gratis aanbieden voor een select groepje studenten. We nodigen een aantal toffe zwaargewichten uit de event industrie uit om deze studenten een super toffe, leerzame en inspirerende dag te bezorgen. Het is daarnaast een kleine trial voor een traject dat volgend jaar vanuit de stichting meer ruimte gaat krijgen. Een mooie video is daarom voor ons een super mooie tool om te laten zien waar we voor staan.

Goed om te weten.

Het betreft een evenement dat grotendeels bij ons op kantoor (Nassaukade 155 Amsterdam) zal plaatsvinden. Het bestaat uit een aantal workshops, talks en trainingen. Daarna vertrekken we met iedereen naar een groot indoor muziekevenement voor een backstage tour.

Phatcamp
Phatcamp
Nassaukade 155 h
1053Lk Amsterdam
phatcamp.nl
Luuk Roks
Luuk Roks Career Development Manager

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Phatcamp zet zich in voor de carriere ontwikkeling van de nieuwe generatie creatieve professional. We geloven dat de manier waarop mensen zich ontwikkelen van student tot professional drastisch anders, beter en vooral ook leuker kan. Samen met onze partners proberen we het gat te dichten tussen onderwijs en de arbeidsmarkt. We begeleiden een community van inmiddels 300 leden bij het opdoen van aanvullende kennis, vaardigheden en vooral werkervaring die hen in staat stelt de professional te worden die ze willen zijn.

Waar ze trots op zijn

  • We helpen sinds onze oprichting een grote groep mensen met het maken van echte stappen binnen de creatieve industrie. We halen drempels voor ze weg en gidsen hen naar hun dromen.
  • Gestart door drie vrienden die nog steeds met een lach naar werk gaan.