a9e87684-8ac1-493a-b372-e55bfad15d48

Kennissessie inzet Communicatie

Organisatie in het kort

Petje af Nederland

Dankzij ons programma ontwikkelen kinderen nieuwe vaardigheden, meer zelfvertrouwen en (een beter) perspectief voor de toekomst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

6-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Hoe kunnen wij als communicatiemedewerkers in de non-profit sector op zo'n efficiënt mogelijke wijze, zoveel mogelijk PR-waarde behalen zodat nog veel meer kinderen gelijke kansen krijgen?

Maartje Mulder

Maartje Mulder

Petje af Nederland

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Petje af is onderdeel van het SKB (https://www.skbnederland.nl/). Voor de communicatiemedewerkers van het SKB willen wij graag een kennissessie/training hoe wij, als non-profitorganisaties met weinig budget en vaak 1 communicatiemedewerker per stichting (die ook verantwoordelijk is voor álle andere MarCom activiteiten) met zo min mogelijk inzet, zoveel mogelijk PR waarde behalen? Ofwel; waar moeten we ons op focussen? En waarop juist niet?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een kennissessie van 2 - 4 uur waarin we inspiratie krijgen hoe we onze functie dermate kunnen inrichten dat we zoveel mogelijk PR-waarde behalen
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

  • We zoeken iemand die mogelijkheden ziet in de non-profitsector om communicatie zo efficiënt en goedkoop mogelijk in te zetten.
🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een mooie club communicatiemedewerkers die graag geïnspireerd willen worden om met hun communicatievaardigheden meer gelijke kansen voor kinderen te creëren

Petje af Nederland
Petje af Nederland

De missie van Petje af Nederland.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Helaas is de plek waar de wieg heeft gestaan, nog steeds bepalend voor de kansen in de toekomst. Petje af streeft naar gelijke kansen voor alle kinderen in Nederland zodat zij kunnen opgroeien tot bewuste, zelfstandige personen, die vanuit hun talenten actief bijdragen aan de maatschappij.

Lees meer