0fbf760b-6a51-4224-a80e-242f49020865

Buiten fotoshoot

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Ervaring met:

  • Foto

Organisatie in het kort

Mensenrechtenverdedigers worden in veel landen bedreigd, gevangengezet, gemarteld of vermoord. Peace Brigades International beschermt hen en het belangrijke werk dat ze doen, door middel van internationale aanwezigheid, kennis en netwerken.

  • Mensenrechten
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Peace Brigades International - Afdeling Nederland

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel op locatie

🏁 We kunnen direct starten

Met mooie foto's van de mensenrechtenverdediger kunnen we haar verhaal extra krachtig maken en het bereik van haar boodschap vergroten!
Inez de Boer
Geschreven door Inez de Boer van Peace Brigades International - Afdeling Nederland

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Deze zomer hebben we weer een mensenrechtenverdediger te gast! Deze vrouwenrechtenactivist uit Polen verblijft de komende drie maanden in Utrecht en zal hier meer aandacht vragen voor de zaken waar zij in haar thuisland voor strijdt. Voor posts en op de website willen we graag mooie foto's van haar zetten om haar verhaal te ondersteunen. Het lijkt ons mooi om een buiten fotoshoot te doen in de stad.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van een mensenrechtenverdediger, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: Utrecht
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • We denken aan de week van 27 juni of de week van 4 juli

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Peace Brigades International - Afdeling Nederland
Peace Brigades International - Afdeling Nederland

De missie van Peace Brigades International - Afdeling Nederland.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Mensenrechtenverdedigers staan in de frontlinie bij de verdediging van de mensenrechten. Peace Brigades International (PBI) creëert 'Space for Peace' waardoor mensenrechtenverdedigers zélf op een veilige en geweldloze manier aan een betere toekomst kunnen werken. Dit doet PBI door bedreigde mensenrechtenverdedigers te beschermen en toegang te bieden tot ons internationale netwerk. Wij delen kennis over mensenrechten en schendingen hiervan en voeren campagne bij het autoriteiten en internationaal publiek.

Lees meer