9a295eab-ba2b-426f-977a-d4714f700d0e

Strategisch advies over Marketing

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of marketeer, die als facillitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) marketing thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Partos is de brancheorganisatie voor ontwikkelingssamenwerking. Met onze leden zetten wij ons in voor een rechtvaardige en duurzame wereld!

  • Ontwikkelingshulp
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Partos

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Partos is een bruisende netwerkorganisatie. Als branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking versterken en verbinden we onze leden met elkaar. Help jij onze impact vergroten?
Erika van Heeringen
Geschreven door Erika van Heeringen van Partos

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Help jij ons om meer impact te maken? En weet jij hoe we onze leden het beste kunnen informeren en engageren? Onze contentstrategie is toe aan een update. Zo willen onze leden beter bereiken en meer samenhang krijgen in onze uitingen. Ben jij de social media topper die ons hiermee kan helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • De marketing doelen/challenges die we hebben.
  • Missie en visie.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Partos

De missie van Partos.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam-Duivendrecht

Partos is de branchevereniging voor ontwikkelingssamenwerking. Partos zet zich in voor de belangen van haar leden, zodat zij zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren voor iedereen. De focus ligt hierbij op de armste en meest kwetsbare groepen en gebieden wereldwijd.

Lees meer