Volodymyr Hryshchenko V5vqwc9gyeu Unsplash

Communicatie strategie sessies

Organisatie in het kort

Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

Wij zijn een platform voor patiënten met Lymfoedeem en Lipoedeem, samen zetten wij ons in voor hun belangen, door informatie en een ontmoetingsplek aan te bieden waar ze begrepen worden. We verbeteren de toegankelijkheid van de zorg en de levenskwaliteit van mensen en naasten die leven met lymfoedeem en/of lipoedeem.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise zorgen we ervoor dat onze boodschap juist wordt overgedragen en we de hard nodige herkenning van lymfoedeem en lipoedeem verbeteren.

George Hille

George Hille

Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zien een kans om onze doelgroep, mensen die leven met lymfoedeem en/of lipoedeem, beter te bedienen als patiëntenorganisatie door meer structuur aan onze communicatie te geven. Ook denken we dat de communicatie via verschillende kanalen beter op elkaar en op de verschillende doelgroepen kunnen aansluiten. We hebben het idee dat we soms teveel inside out denken, waardoor een frisse blik van buitenaf erg gewenst is! Spar jij een aantal sessies met ons?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die je graag wilt overbrengen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Een nieuw logo is ontwikkeld en voor het eind van het jaar staat onze nieuwe website op de planning met onze nieuwe huisstijl.

Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem
Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

De missie van Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Nijkerk

Voor de chronische aandoeningen Lymfoedeem en Lipoedeem bestaat nog geen genezing of medicijn en kan zelfs uitlopen tot het belanden in een rolstoel. Er is op dit te weinig herkenning en erkenning voor deze aandoeningen waardoor vaak niet tijdig en niet de juiste zorg wordt ingezet. Dit heeft een nadelig effect op de kwaliteit van leven van mensen die hiermee leven. Onnodig en zonde, daarom is ons platform in het leven geroepen. Daarmee verbeteren we de levenskwaliteit van mensen en naasten die leven met lymfoedeem en/of lipoedeem.

Lees meer

Professionals over Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem

Ralph 👐 Cartoon ontwerpen

e5bf5947-37e2-4eb8-968b-ccca923ef850
💛
rating-stars

"Het was een erg prettige samenwerking. Het contact was heel vriendelijk en duidelijk. En het enthousiasme over het eindresultaat was hartverwarmend!"

Ralph

Myra 👐 Social media campagne

32a922f5-5625-4dd3-976b-3b458c6dbfef
💛
rating-stars

"Het was een prettige samenwerking! 😊"

Myra