Edward Howell Os0szde5u6c Unsplash

Website design update met content

Organisatie in het kort

NJCM

Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten zet zich sinds 1974 in voor de bescherming van mensenrechten in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

20-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een nieuw webdesign hopen wij onze impact te kunnen vergroten, door meer maatschappelijk betrokken ngo's te bereiken en te kunnen voorzien van pro bono juridisch advies!

Loïs Vaars

Loïs Vaars

NJCM

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

De website die wij op het moment hebben is visueel erg onaantrekkelijk en we zouden hier graag een vernieuwde look aan willen geven. Daarnaast zouden wij de informatie die op onze website is te vinden op een overzichtelijker manier willen presenteren voor de bezoekers. Idealiter levert dit een duidelijker beeld op van waar onze organisatie voor staat en wie bij ons terecht kan voor onze diensten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een ge-update look and feel van onze website binnen de mogelijkheden van ons huidige (CMS) thema.
  • Een nieuwe opbouw van de belangrijkste pagina's binnen de mogelijkheden van ons CMS.
  • Exacte invulling en scope samen te bepalen maar denk verfrissing van bijvoorbeeld fonts, kleuren en bepaalde visuele assets.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die een visuele update kan geven aan een bestaand Wordpress thema, door middel van visuele content (zoals foto's, iconen en stijlelementen).

  • Ervaring met WordPress en thema-aanpassingen.
  • Vaardig in het creëren van een frisse website door middel van foto's, iconen en stijlelementen.
📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites
🎨 Grafisch Design

Dit hebben we al in huis

  • Huidige website.
  • Opmerkingen/tekortkomingen op het gebied van design van de huidige website.

  • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
NJCM
NJCM

De missie van NJCM.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Leiden

Het NJCM zet zich in voor mensenrechten in Nederland door commentaar te leveren op wetsvoorstellen en overheidsbeleid of het schrijven van schaduwrapportages voor bijvoorbeeld de VN en de EU. Wij benaderen politici, beleidsmakers, journalisten en mensenrechtenorganisaties om het belang van deze rechten aan te kaarten en waar nodig verdedigen wij deze rechten ook in de rechtszaal.

Lees meer

Professionals over NJCM

Stacey 👐 Brochure design

💛
rating-stars

"Ik heb een hele fijne samenwerking met NJCM gehad. Korte lijntjes, duidelijke en vlotte communicatie en een mooi eindproduct als eindresultaat. Dank je wel NJCM!"

Stacey

Merel 👐 Banner design

450fac8c-70ac-4756-ba11-e4689324f71b
💛
rating-stars

"De communicatie met NJCM was super prettig! Ik werd na de eerste (online) afspraak direct enthousiast en we hebben een hele leuke samenwerking gehad."

Merel

Jane 👐 Nieuwsbrief schrijven

5914d77c-0b60-4b46-aa6a-b2b863a61df4
💛
rating-stars

"Het NJCM is een mooie organisatie is die zich inzet voor een betere wereld. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben ook nog eens een fijn team met bevlogen mensen waarmee het heel prettig samenwerken is. Ik voelde me er meteen thuis! "

Jane