Edward Howell Os0szde5u6c Unsplash

Strategisch advies over Communicatie

Organisatie in het kort

NJCM

Het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten zet zich sinds 1974 in voor de bescherming van mensenrechten in Nederland.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met een goed inzicht in onze doelgroepen en hoe deze effectief te bereiken kunnen wij meer mensenrechtelijke projecten ondernemen!

Nienke Vermeulen

Nienke Vermeulen

NJCM

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zien de kans om, door middel van het verscherpen van onze communicatie, ons ledental uit te breiden. Wij moeten hiervoor de juiste doelgroepen leren kennen en ingangen vinden om onaangetapte bronnen te bereiken. Om ze vervolgens te overtuigen waarom lidmaatschap van het NJCM belangrijk is voor deze juristen. Lijkt het jou leuk om met ons mee te denken? Schrijf je dan in!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, boodschap en doelgroepen.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.

NJCM
NJCM

De missie van NJCM.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Leiden

Het NJCM zet zich in voor mensenrechten in Nederland door commentaar te leveren op wetsvoorstellen en overheidsbeleid of het schrijven van schaduwrapportages voor bijvoorbeeld de VN en de EU. Wij benaderen politici, beleidsmakers, journalisten en mensenrechtenorganisaties om het belang van deze rechten aan te kaarten en waar nodig verdedigen wij deze rechten ook in de rechtszaal.

Lees meer

Professionals over NJCM

Stacey 👐 Brochure design

💛
rating-stars

"Ik heb een hele fijne samenwerking met NJCM gehad. Korte lijntjes, duidelijke en vlotte communicatie en een mooi eindproduct als eindresultaat. Dank je wel NJCM!"

Stacey

Merel 👐 Banner design

450fac8c-70ac-4756-ba11-e4689324f71b
💛
rating-stars

"De communicatie met NJCM was super prettig! Ik werd na de eerste (online) afspraak direct enthousiast en we hebben een hele leuke samenwerking gehad."

Merel

Jane 👐 Nieuwsbrief schrijven

5914d77c-0b60-4b46-aa6a-b2b863a61df4
💛
rating-stars

"Het NJCM is een mooie organisatie is die zich inzet voor een betere wereld. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben ook nog eens een fijn team met bevlogen mensen waarmee het heel prettig samenwerken is. Ik voelde me er meteen thuis! "

Jane