cfa3da67-41b1-45ca-8fcc-7ba211124bb6
🌱 Ik wil helpen

Flexibele Design ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een Grafisch Designer die ons voor een bepaalde periode kan ondersteunen met verschillende visual assets voor onze communicatie-activiteiten. Benodigd: ervaring met het opleveren van verschillende visual assets als social posts, banners, flyers etc.

Ervaring met:

 • Grafisch design

Organisatie in het kort

NextLevL helpt ouders én kinderen tussen de 10 en 14 jaar op een positieve manier om te gaan met schermen. Daarbij krijgen ze grip op het schermgebruik en stimuleren we kinderen meer in de 'echte' wereld te leven. Hiermee werken we aan een gezonder én gezelliger gezin.

 • Kind en gezin
 • Welzijn
 • Educatie

Project details

💒 NextLevL, Mentor voor screenagers

⏱️ 25-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Met het hebben van gave designs kunnen wij een sterker programma neerzetten wat zorgt voor meer verbonden en gelukkigere gezinnen!
Michael Brandt
Geschreven door Michael Brandt van NextLevL, Mentor voor screenagers

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen ouders meenemen in de nieuwe tijd en hen tools geven om weer veel dichterbij hun kinderen te komen staan m.b.t. games en social media. Er gebeurt ontzaglijk veel in de dynamiek tussen jongeren en hun schermen en veel daarvan wordt gestuurd door grote markt gedreven bedrijven. Veel ouders verliezen de controle. De uitdaging is om via ons programma hen weer begrip en houvast te geven om hun kinderen te helpen. We hebben voor ons programma hulp nodig bij het uitwerken van o.a. ondersteunende graphics, in zowel onze presentatie (voor samenwerkingspartners en mogelijke investeerders) als voor in de video's binnen Next LevL programma zelf (product).

Wat hebben we nodig?

 • Flexibele design ondersteuning voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor het beter grafisch vormgeven van de content van ons programma.
 • Visuele ondersteuning en mini-infographics van diverse onderzoeken (epidemiologie, neurobiologie, cyber psychologie) voor in het video-programma voor ouders.
 • Proactief meedenken over hoe het nieuwe verhaal rondom games en social media visueel zo goed mogelijk te ondersteuning.
 • Sparren over de creatieve invulling van de visual assets.
 • Samenwerkingsvorm in overleg, zoals: max. aantal uren beschikbaar, bepaalde deliverables met opleveringsdatum.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project.
 • Richtlijnen en eventuele content voor de visual assets.
 • Een Huisstijldocument.
 • Missie en visie document.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Pitch Deck en diverse presentaties en andere content
Michael Brandt
Michael Brandt Umbraco.Web.PublishedModels.SimpleDataType

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

NextLevL, Mentor voor screenagers
NextLevL, Mentor voor screenagers

De missie van NextLevL, Mentor voor screenagers.

👪Kind en gezin
🌱 Start-up fase
📍Baarn

Overmatig schermgebruik is de nummer 1 (!) aanleiding voor ruzies binnen het gezin. En niet alleen dat, het leidt ook tot verminderde prestaties op school, slecht slapen, minder sociale contacten, slechte ogen, overgewicht, verminderde kwaliteit van leven en psychische problemen zoals depressiviteit en angststoornissen. NextLevL – mentor for screenagers - helpt ouders om middels de nieuwste inzichten en gezond verstand weer veel dichter bij hun kinderen te brengen als het gaat om social media en games. Zo raken gezinnen onderling weer verbonden en jongeren wortelen sterker in de werkelijkheid. Het is onze missie om gezinnen te helpen bij met het daadwerkelijk dienend maken van digitale media voor het welzijn en de ontwikkeling van het kind.

Lees meer