Myriam Jessier Cely Esswgu Unsplash

SEO website optimalisatie

Organisatie in het kort

NewBees

NewBees zet zich in voor een inclusief Nederland. Dat doen we door inclusieve inburgering te organiseren voor gemeenten, door nieuwkomers te begeleiden bij lokale ondernemers en organisaties, en door bedrijven te adviseren en begeleiden op het gebied van Diversiteit en Inclusie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Innovatie

Project details

⏱️

10-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we onze doelgroepen digitaal nog beter bereiken, en zo samen met gemeenten, organisaties en newbies, ons inzetten voor een inclusieve maatschappij.

Iris  Timmermans

Iris Timmermans

NewBees

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Momenteel zijn we bezig met het actualiseren van onze website. Uiteraard kan dit niet zonder een goede SEO-optimalisatie. We zoeken iemand die ons zowel adviseert in strategie (wat moeten we doen, waarom, keywords etc) als de SEO-optimalisatie doorvoert op onze website en pagina’s.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een SEO-strategie voor onze doelgroepen, om vindbaarheid website te vergroten.
  • Hulp met het inspelen op relevante keywords.
  • Uitvoering van de SEO-strategie en optimalisatie op website.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een online marketeer die kan helpen met het formuleren van een SEO-strategie en ervaring heeft met het betreffende vakgebied. Pre: ervaring met het uitvoeren van SEO-optimalisatie zoals keywords en metatags.

Dit hebben we al in huis

  • Een website :-)
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie document.
  • Doelstellingen.
  • Huisstijl.
  • Customer Journeys.

NewBees
NewBees

De missie van NewBees.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

NewBees werkt aan een inclusieve wereld en werkvloer, omdat wij geloven dat divers talent ons allemaal beter maakt. Dat doen wij door het goede voorbeeld te geven als inclusieve werkgever, door praktische oplossingen te bieden, en door inzichtelijk te maken welke impact wij teweeg brengen.

Lees meer

Professionals over NewBees

Roy 👐 Google campagne met Google Grants

💛
rating-stars

"NewBees is een leuke organisatie, met een enorm goed doel. Ik ben blij dat ik ze verder heb mogen helpen. Iris en Nadia zijn een goed team, waren goed bereikbaar, en konden mij goed op weg helpen. Aanrader! "

Roy

Nick 👐 Adverteren in Google met Google Grants

0181c386-67f0-4a02-83ec-21208e1f282c
💛
rating-stars

"NewBees is een ontzettend fijne organisatie om voor en mee samen te werken. Nadia was zeer betrokken bij het project en onze samenwerking. "

Nick