872e17d3-3fbc-494d-91ed-9e36cbd7c62c

Jongeren begeleiden die social media posts maken

Organisatie in het kort

Netwerk Samen voor Goud

Samen voor Goud is hét jongerennetwerk van Gouda. We zijn er voor jongere (14-30jr) wie zich maatschappelijk of sociaal wil ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Geef de jongeren een kans om hun talent te ontwikkelen en te leren van een 'expert'. De jongeren groeien en Samen voor Goud pikt een graantje mee met de leuke content die hen aangereikt wordt.

Sarah Looijen

Sarah Looijen

Netwerk Samen voor Goud

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Samen voor Goud helpt jongeren hun talenten te ontwikkelen. Voor dit project willen wij 3 à 4 jongeren leren hoe zij content moeten maken. Denk hierbij aan: het maken van goede foto's, een cohesie geheel maken, volgers aanspreken, etc. Het is dus van het letterlijk maken van de foto's/content tot het bedrijf presenteren in vlogs/blogs. Met ons als hoofdbegeleider nemen de jongeren voor een half jaar de socials over en hopelijk met hulp van een expert kunnen zij zich hierin echt gaan ontwikkelen.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het begeleiden van jongeren van 13/16 jaar, in het maken van social media posts. Jij deelt je tips voor een goede foto, format en het aantrekken van volgers.
  • Op de volgende data van 13:30u tot 15:30 aanwezig kan zijn in Gouda: 24-10, 21-11, 9-01, 5-02 (in overleg)
  • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een designer die een design kan maken voor Social Media. Bijvoorbeeld voor een Social posts, carrousels en/of online banners.

  • Ervaring in het ontwerpen van Social Media posts, zoals carrousels of online banners.
  • Vaardigheid in grafisch ontwerp software zoals Adobe Creative Suite of Canva.
  • Je weet ideeën om te zetten in boeiende visuals die onze boodschap ondersteunen.
  • Een creatieveling die het leuk vindt om samen met tieners onze socials een boost te geven! dmv foto-tips, formats vastleggen en volgers trekken.
🎨 Grafisch Design

Dit hebben we al in huis

  • Doelgroep omschrijving.
  • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).

Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

Lees meer

Professionals over Netwerk Samen voor Goud

Jaap 👐 Jongeren begeleiden die social media posts maken

ed3024b1-51dc-4277-8aa0-e0ea306898a6
💛
rating-stars

"Het was fijn om samen te werken met Netwerk Samen voor Goud. Tessa en Anna waren helder in de communicatie, er was veel waardering voor mijn hulp en er hangt altijd een gezellige sfeer in het 'clubhuis'! Ik heb de Realstars zien groeien in hun skills en was het leuk om het project te kunnen blijven volgen via Instagram, Whatsapp en een Volgerscounter!"

Jaap