2b822968-a9c4-44a8-94ae-63c6c4f4868e

Fotoshoot

Organisatie in het kort

Netwerk Samen voor Goud

Samen voor Goud is hét jongerennetwerk van Gouda. We zijn er voor jongere (14-30jr) wie zich maatschappelijk of sociaal wil ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie

🚀

Starten binnen twee maanden

apostrophe-beginning

Met jouw scherpe oog voor het perfecte plaatje leg je ons team vast en help je mee om aan de buitenwereld te laten zien wie wij zijn.

Tessa Burgers

Tessa Burgers

Netwerk Samen voor Goud

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Afgelopen jaar heeft onze stichting veel veranderingen in het personeelsbestand doorgemaakt, veroorzaakt door ziekte, verlof en samenwerking met vrijwilligers. Op onze website zijn momenteel nog veel verouderde foto's te vinden, en we willen deze graag vernieuwen. We streven ernaar om in april een geschikt moment te vinden voor een fotoshoot om ons team opnieuw vast te leggen.

Hier zijn we naar op zoek

 • Een fotoshoot van bijvoorbeeld: een evenement, doelgroep, medewerkers of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
 • Portretfoto's
 • Groepsfoto's
 • Werk 'actie' foto's

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

 • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
 • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
 • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
 • Het is voor ons belangrijk dat de foto's van goede kwaliteit zijn, een goed portfolio is ons meer waard dan ervaring/opleiding.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

 • Datum: in april
 • Locatie waar we foto's kunnen nemen:
 • Locatie: Foto's op kantoor
 • Locatie: Foto's buiten/in de stad

Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

Lees meer

Professionals over Netwerk Samen voor Goud

Jaap 👐 Jongeren begeleiden die social media posts maken

ed3024b1-51dc-4277-8aa0-e0ea306898a6
💛
rating-stars

"Het was fijn om samen te werken met Netwerk Samen voor Goud. Tessa en Anna waren helder in de communicatie, er was veel waardering voor mijn hulp en er hangt altijd een gezellige sfeer in het 'clubhuis'! Ik heb de Realstars zien groeien in hun skills en was het leuk om het project te kunnen blijven volgen via Instagram, Whatsapp en een Volgerscounter!"

Jaap