e12f384c-2621-4754-91f8-51ed13152f81
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Arbeidscontracten Opzetten of Reviewen

Organisatie in het kort

Netwerk Samen voor Goud

Samen voor Goud is hét jongerennetwerk van Gouda. We zijn er voor jongere (14-30jr) wie zich maatschappelijk of sociaal wil ontwikkelen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Draag met jouw vaardigheden bij aan het versterken van ons netwerk en het aangaan van waardevolle partnerships. Zodat wij mensen in Gouda aan elkaar kunnen koppelen.

Tessa Burgers

Tessa Burgers

Netwerk Samen voor Goud

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Samen voor Goud werkt samen met vrijwilligers en zorgpartijen en wil deze relaties officieel vastleggen. Hoewel onze samenwerking nu op vertrouwen is gebaseerd, trekken betrokkenen zich soms onverwachts terug. Daarom streven we ernaar om duidelijk te maken dat betrokkenheid bij onze projecten serieus is, hoewel vrijwillig. Voor investerende partners overwegen we het opstellen van formele contracten of intentieverklaringen om de samenwerking te versterken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Bespreking van doelstellingen voor contracten, afstemming met opties voor arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair.
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van diverse contracttemplates (zoals 0-uren, bepaalde tijd, en onbepaalde tijd).
  • Begeleiding bij implementatie en documentatie van nieuwe contracten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Ervaring met het opzetten van professionele en wettelijke arbeidscontracten. Denk aan 0 uren-, bepaalde- of onbepaalde tijd contracten.

📑 Arbeidsvoorwaarden

Dit hebben we al in huis

  • Intern HR contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
  • Interne organisatie informatie die je beschikbaar kan stellen aan de professional (denk aan huidige contracten, HR beleid en systemen).

Tessa Burgers
Tessa Burgers Directeur
Netwerk Samen voor Goud
Netwerk Samen voor Goud

De missie van Netwerk Samen voor Goud.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Gouda

Bij Samen voor Goud investeren we in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit doen we door een combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, community building en trainingen. We helpen mensen om buiten hun bubbel te kijken, omdat we geloven dat de wereld een betere plek wordt met wat meer wederzijds begrip. Centraal in ons werk staan sociale betrokkenheid, openheid en plezier.

Lees meer

Professionals over Netwerk Samen voor Goud

Jaap 👐 Jongeren begeleiden die social media posts maken

ed3024b1-51dc-4277-8aa0-e0ea306898a6
💛
rating-stars

"Het was fijn om samen te werken met Netwerk Samen voor Goud. Tessa en Anna waren helder in de communicatie, er was veel waardering voor mijn hulp en er hangt altijd een gezellige sfeer in het 'clubhuis'! Ik heb de Realstars zien groeien in hun skills en was het leuk om het project te kunnen blijven volgen via Instagram, Whatsapp en een Volgerscounter!"

Jaap