60a14c18-98f2-4b36-86eb-61f1229aefac

SEO webteksten

Organisatie in het kort

Nederlands Theater Festival

Nederlands Theater Festival (NTF) richt zich op de promotie van het Nederlandse Theater voor een breed algemeen- en professioneel publiek.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie

Project details

⏱️

6-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met teksten die sterk score op SEO, kunnen we ons theaterfestival verder professionaliseren, onze merkidentiteit versterken en naamsbekendheid vergroten.

Lonneke van Eden

Lonneke van Eden

Nederlands Theater Festival

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Ons theaterfestival vindt jaarlijks plaats, we presenteren 35 voorstellingen in 11 dagen op 10 locaties in Amsterdam. Allemaal jury-based voorstellingen die we graag onder de aandacht brengen. De vraag om onze SEO teksten te schrijven komt voort uit een strategisch traject, waar we legio kansen zien om onze website vindbaarheid te verbeteren middels keywords, maar wij missen de expertise om dit op te zetten. Wij zoeken iemand die dat met ons wil aanpakken en hopen op jouw SEO expertise.

Hier zijn we naar op zoek

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

  • Jij hebt een passie voor schrijven en een talent om pakkende teksten te creëren.
  • Kennis van SEO is een pluspunt, want we willen graag dat onze teksten op Google naar boven komen.
  • We staan open voor jouw ideeën en creativiteit om onze boodschap in webteksten te vertalen.
✍️ Copywriting
🔎 SEO

Dit hebben we al in huis

  • Onze huidige website.
  • Globale content richting(en).
  • We zijn een theaterfestival dat jaarlijks in september plaatsvindt. Vanaf eind mei is onze programmering en dus onze content bekend en kan de kaartverkoop starten.

De missie van Nederlands Theater Festival.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

NTF gelooft in de kracht van theater als vorm van live samenkomst. Theater biedt een venster op de wereld en op de ziel en geeft op vele manieren gestalte aan onze noodzaak om elkaar verhalen te vertellen. We geloven in groei door verdieping en verbreding. En in de kracht van uitwisseling en meerstemmigheid. Tussen toeschouwers, theatermakers en -werkers, generaties en regio’s.

Lees meer

Professionals over Nederlands Theater Festival

Mark 👐 Strategisch advies over Marketing

14b66070-9180-467a-9222-9badffd288fb
💛
rating-stars

"Het Nederlands Theater Festival is een enthousiaste en ambitieuse organisatie. Het is fijn samenwerken en ze staan zeer open voor advies en tips."

Mark