Anna Earl Odhlx3 X0pi Unsplash

Animatie

Organisatie in het kort

Natuurwijs

Wij streven ernaar om alle kinderen van Nederland een bijzondere natuurervaring te bieden, als basis voor een duurzame samenleving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

⏱️

35-50 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 5-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Om nog meer kinderen in contact te brengen met de natuur, hebben we sponsoren en donateurs nodig. Via een onweerstaanbare animatie willen we hen aan ons verbinden.

Emmy Hop

Emmy Hop

Natuurwijs

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

De doelgroep voor de animatie zijn sponsoren en donateurs. Zij helpen ons om projecten te kunnen doen en extra aanbod qua natuurdagen te bieden aan basisschool kinderen. Ook voor die doelgroep die anders niet of nauwelijks in de natuur komt. Het is voor sponsoren en donateurs vaak ook een mooie manier om bij te dragen voor de langere termijn. Meer info vind je ook op: www.natuurwijs.nl/steun www.natuurwijs.nl/steun/doneer www.natuurwijs.nl/steun/testament www.natuurwijs.nl/steun/schenkingen www.natuurwijs.nl/steun/sponsoren

Hier zijn we naar op zoek

 • Een 2D animatie binnen de huisstijl van ons merk.
 • Opgeleverd in een video format bruikbaar voor websites en andere social media kanalen.
 • Liefst een animatie van max 2 minuten. Die we kunnen opsplitsen zodat het ook te gebruiken is in kortere stukjes van 15 seconden (insta stories) of van 1 minuut. Om makkelijk 'snapshots' via social te verspreiden en traffic naar website te genereren waar de volledige animatie staat.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een animator die een verhaal visueel kan vormgeven, en dit kan vertalen naar een animatie. Pre: iemand die een organisatie op conceptniveau kan helpen met het aanscherpen van het verhaal.

 • Jouw taak is om een boeiend verhaal om te zetten in visueel aantrekkelijke animaties die onze organisaties ondersteunen.
 • Als je ook conceptueel kunt meedenken, help je ons om onze boodschap nog beter te maken.
 • Je hebt een passie voor storytelling en wil jouw ervaring als animator inzetten.
🎞 Animatie

Dit hebben we al in huis

 • Globale content/storyline voor de animatie
 • Huisstijl (logo, kleuren, lettertypes)
 • Doelgroepomschrijving
 • Het jaarverslag 2019
 • Alle referenties die we nu aan het verzamelen zijn
 • E-zine een webbased magazine ove NatuurWijs en onze doelen, resultaten, ambassadeurs, projecten, sponsoren etc. Het komt op onze website beschikbaar. Concept versie is af, dus dat kan ik al delen.
 • Beeldbank
 • Folder(s)

Waarom is dit project belangrijk?

Met hun financiële bijdrage helpen sponsoren en donateurs om nog meer kinderen in contact te brengen met de natuur. Want, als kinderen zich verbonden voelen met de natuur zijn ze later bereid hier verantwoordelijkheid voor te nemen. NatuurWijs wil bereiken dat alle kinderen in hun basisschooltijd minimaal één keer in aanraking komen met NatuurWijs buiten.

Natuurwijs
Natuurwijs

De missie van Natuurwijs.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Tilburg

NatuurWijs zet zich in om kinderen in contact te brengen met de natuur, waar zij deel van uitmaken. Met als doel dat ze zich zullen ontwikkelen tot wereldburgers die verantwoordelijkheid nemen voor hun medemens en hun natuurlijke omgeving (duurzame samenleving). Wij bieden kinderen een natuurervaring met hart (verwondering), hoofd (natuurkennis) en handen (vaardigheden).

Lees meer

Professionals over Natuurwijs

Eva 👐 Copywriting webteksten

💛
rating-stars

"Prettig samengewerkt! De organisatie staat open voor vernieuwing, en geeft op een fijne manier feedback."

Eva

Yannick 👐 Kennissessie SEA

💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken. Communicatie voorafgaand aan de training was goed. Verder waren alle drie de aanwezigen erg enthousiast en bereid om het hele verhaal aandachtig aan te horen. Ook zijn, naar mijn idee, de verwachtingen vanuit beide kanten nagekomen, wat dit een prettige ervaring heeft gemaakt. "

Yannick

Seeb 👐 Infographic

💛
rating-stars

"Wat een leuk project. Goeie samenwerking en snelle communicatie."

Seeb

Brechtje 👐 Adviesrapport: Beter vindbaar in Google

💛
rating-stars

"De communicatie met Emmy was erg fijn. Ik kon het adviesrapport in mijn eigen tijd schrijven. Emmy was erg flexibel met het inplannen van calls of meetings. We hebben het adviesrapport samen doorgesproken, wat een fijne afsluiting was."

Brechtje