acda5b1d-a4e5-4ec4-9e7b-1723404cfb8d

Actie video voor het klimaat

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

Dankzij Milieudefensie staat eerlijke en duurzaam klimaatbeleid overal op de agenda, bij burgers, bedrijven en politiek!

 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Milieudefensie

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Help jij ons om een mooie video te maken van onze heroïsche nachtelijke fietsactie naar de klimaatzaak? Samen laten we Shell het licht zien!
Kim van Wijngaarden
Geschreven door Kim van Wijngaarden van Milieudefensie

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Met een groep van zo’n dertig mensen fietsen we naar de uitspraak in de historische klimaatzaak tegen Shell. Wij zijn mede-eisers, klimaatstrijders en gewoon mensen die een toekomst op een gezonde planeet willen. We fietsen in een avond, een nacht en een dag vanuit Friesland naar Den Haag. Doel: de zaak ondersteunen en meer aandacht ervoor genereren. Graag leggen we de tocht professioneel vast.

Wat hebben we nodig?

 • Een video edit van een event op locatie, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.
 • We maken eigen beelden (o.a. drone) maar zijn ook op zoek naar professionele beelden voor tijdens de fietstocht van Friesland naar de klimaatrechtszaak van Shell in Den Haag.
 • Of indien niet mogelijk, alleen iemand die een edit van ons eigen beeldmateriaal kan maken.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Locatie's waar we de video schieten.
 • Dronebeelden en amateurbeelden (1 spiegelreflex en Iphone's).
 • Idee van de video: op een mooie manier vastleggen van de actie op 25 en 26 mei.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Milieudefensie
Milieudefensie

De missie van Milieudefensie .

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Als onafhankelijke milieuorganisatie werkt Milieudefensie aan een duurzaam en eerlijk Nederland. Dat doen we graag samen met jou. Samen zorgen we dat overheden en bedrijven veranderen. De komende jaren focussen wij op een eerlijke en duurzame transitie. Dat noemen wij ook wel klimaatrechtvaardigheid. Iedereen kan meedoen aan de transitie omdat we lusten en lasten eerlijk verdelen. Doe je mee?

Lees meer

Professionals over Milieudefensie

Maartje 👐 Training en advies Canva Pro

Maartje
Ze gerichtte vragen hadden waar ik mee aan de slag kon

Miranda 👐 E-book design

Miranda
Het was een fijne samenwerking met Milieudefensie omdat het contact snel en soepel verliep. De gevraagde gegevens werden snel aangeleverd. Na 3 ontwerpen voorgelegd te hebben is er 1 gekozen die het beste past bij Milieudefensie. Duidelijk feedback waardoor ik verder kon om het ontwerp te finetunen. Kortom een hele fijne samenwerking en een heel leuk project om vorm te geven. In het najaar komt een vervolg editie.

Laura 👐 Analyse Social Media kanalen

Laura
Leuke enthousiaste groep mensen die samen werken voor een heel goed doel. De opdracht was duidelijk en de samenwerking goed. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de leuke samenwerking!